hayalsaati
Bilgili Üye
Ustam selamlar efkere desem daha fazlasını dememe gerek var mıHoş geldiniz. Kayseri'den selamlar. Varsa Kayseri'den yeri yurdu olan gezmeye bakmaya gelirim keyfe
Ustam selamlar efkere desem daha fazlasını dememe gerek var mıHoş geldiniz. Kayseri'den selamlar. Varsa Kayseri'den yeri yurdu olan gezmeye bakmaya gelirim keyfe
O kadar bilgim yok sadece gesi tarafları diye biliyorum. Gidip görmek nasip olmadı abiUstam selamlar efkere desem daha fazlasını dememe gerek var mı
Eyvallah. Ben Gesiliyim. Efkere bir mahallesi ve belli bir kesmi. İldemde ev var. Geside bir bahçe içinde eski evimiz var. Havalar güzel olunca ekerim dikerim küçük hobi bahçesi diyelim. 7/24 semaver hazırdır. Her zaman beklerim çok güzel yerlerdir.O kadar bilgim yok sadece gesi tarafları diye biliyorum. Gidip görmek nasip olmadı abi
batı tarafı iyidir ustam bilirsin senantaya iyidir dee kimse kipirdiyaami.sehir komple.S.I.T..Enkotu lahit cikiyii onuda cesme duvar kapi filan yapiyiik.kahkaha
Sanırım, Ermeni işi severimEyvallah. Ben Gesiliyim. Efkere bir mahallesi ve belli bir kesmi. İldemde ev var. Geside bir bahçe içinde eski evimiz var. Havalar güzel olunca ekerim dikerim küçük hobi bahçesi diyelim. 7/24 semaver hazırdır. Her zaman beklerim çok güzel yerlerdir.
Aramızda kıpraşanlar olabilir kim bilir kahkahaantaya iyidir dee kimse kipirdiyaami.sehir komple.S.I.T..Enkotu lahit cikiyii onuda cesme duvar kapi filan yapiyiik.kahkaha
abi yazdim onceki mdj da okul tatil olmadan kiprdayamiyom...kapansiz soz ziyaretine gelcemMal bulanındır bi karot dedik sesin çikmadi halen..