Haklısınız onun için paylaşım alıyorum tabiki herkesten bişeyler öğrenmwye çalışıyorumHerkes kendi tecrübesine göre yorum yapıyor, hepsini dinleyip değerlendirmek gerek. Siz Buradaki kıymetli yorumları dikkate alın argenizde size çok katkısı olur.
Haklısınız onun için paylaşım alıyorum tabiki herkesten bişeyler öğrenmwye çalışıyorumHerkes kendi tecrübesine göre yorum yapıyor, hepsini dinleyip değerlendirmek gerek. Siz Buradaki kıymetli yorumları dikkate alın argenizde size çok katkısı olur.
Taşlar bir iki kişinin hareket ettirebilcek duruma gelmişseGörünürde bişey yok çok zaman önce olmuşsa onu bilemem...bi anlam arz eder mi bilmem ama haçın uzantılı kolu toprağın altındaydı
Sevgili değerli ustam mezar taşı bu tabikide bi 2kişi hareket ettirecek sadece haçın çatal kısmı dışardaydı diğerleri toprak altındaydı hem sen neden takılıyon bu soyguna yemişse yemiş cnn saolsun sevgili değerli kıymetli ustam haç ne anlama geliyor yönleri nasıldır ben bunu bilmek daha doğru bilgi edinmek istiyorum bişey anlamak için yönleri yerleri bulsam zaman soygunu yemiş mi yememiş mi birlikte öğrenirdik tşkr sevgili ustamTaşlar bir iki kişinin hareket ettirebilcek duruma gelmişse
Geçmiş zaman içinde dönem soygunu yeme ihtimalini yüksektir
Cevre de boşluk varsa ise o zaman onem arz eder
Ustam benim yorumum taşların olması gereken yerde olmadığı yönünde. Bundan sebeb soygun yemiş dedim.Sevgili değerli ustam mezar taşı bu tabikide bi 2kişi hareket ettirecek sadece haçın çatal kısmı dışardaydı diğerleri toprak altındaydı hem sen neden takılıyon bu soyguna yemişse yemiş cnn saolsun sevgili değerli kıymetli ustam haç ne anlama geliyor yönleri nasıldır ben bunu bilmek daha doğru bilgi edinmek istiyorum bişey anlamak için yönleri yerleri bulsam zaman soygunu yemiş mi yememiş mi birlikte öğrenirdik tşkr sevgili ustam
Peki kavga çıkmasın ustamUstam benim yorumum taşların olması gereken yerde olmadığı yönünde. Bundan sebeb soygun yemiş dedim.
Haçların hemen hemen hepsi mezarla ilişkilidir. Haçların olduğu kaya durumun seyrini değiştirir.
Kayaların orjinal yeri net değil. Olay bundan ibaret
Yok.ustam ne kavgası. Her zaman yapıcı olmaya özen göstermişim. Üslubum sert olduysa kusuruma bakma . Hakkini helal et??Peki kavga çıkmasın ustam![]()
İnsana insan değeri veren herkes baş tacımdır...Yok.ustam ne kavgası. Her zaman yapıcı olmaya özen göstermişim. Üslubum sert olduysa kusuruma bakma . Hakkini helal et??
Eyvallah ustam.İnsana insan değeri veren herkes baş tacımdır...