toyalp ustam çoklu alüminyum elektrik teli mi? dediğiniz, burma aynı sistem olacak, daha başka maharetleri var mı ustam? varsa neler? boşluk tamam çok güzel sonuçlar ama derinlik sorunum var, yardım ederseniz sevinirim üstadımOrijinal %100 alüminyum çubuk isteyenler elektrik dağıtım merkezine gitsin ya da elektrikçi tanıdığı varsa o gidip istesin 8 mm ya da 10 mm burma alüminyum tel sadece genel dağıtımlarda bulunur. Süper ötesi bir şey deneyip görün. Hayırlı işler
Derinlikte en basit yöntemlerden;@toyalp ustam çoklu alüminyum elektrik teli mi? dediğiniz, burma aynı sistem olacak, daha başka maharetleri var mı ustam? varsa neler? boşluk tamam çok güzel sonuçlar ama derinlik sorunum var, yardım ederseniz sevinirim üstadım
O kişide çubuk nasıl çalışıyor bilemem ama ben bunları açılmış oda üzerinde denedim.@toyalp ustam teşekkür ederim verdiğin değerli bilgiler için :apthy: daha önceden bir abimiz bakmıştı prinç çubuk ile ben inanmamıştım onun baktığı bir yerde çalışma yapmıştık sonuç bulamayınca insan ister istemez inanası gelmiyor.Sonra bu sitede bayram ustamın yazılarını okudaktan sonra gümüş çubuk ve aleminyum çubuk aldım baktım çizdiği değer aynı ve metre vermişti oda senin söylediğin yöntemle baktı 30 metre dedi kahkaha birde çalıştığımız yere bakmıştı 2.5 adım dedi 2.5 metre bizde 10 metreye akdar indik birşey yok ama bu odalar gerçekmiş yani 30 metreyse hayal gibi birşey bize bakır kablo ile bakıcam birde kısmet olursa
.Ustalar ben aldım gelecek yalnız bükerken(L şekline getirirken) kırılma ihtimali olur mu nasıl yapmalıyım ?
O zirvede 30 metrede oda olmasinin mantigi yok.BulursamKader25 ustam senin yorumunu merak ediyorum