Dedektorburada Banner Mobile

Aleminyum Çubuk

Dedektorburada Banner Mobile

Çırakgenç

Member
BulursamKader25 ustam bide bu çubuklara soru soruyorum mesele a kişisi nerede diye gösteriyo nerede olduğunu arıyorum çıkıyor

Çırakgenç

Member
Mhmt82 abi valla benim inanasım gelmiyor ama ne sorsam doğru çıkıyo gelde şaşırma şimdi valla şoktayım

OsiriS

Moderatör
Moderatör
Yaptigin tespitte tespit alani cok kucuk oldugundan biraz supheli duruyor BulursamKader25 abimin verdigi yontemi deneyin net sonuc alicaginiza eminim..etkili ve direk sonuca etki eden bir yontemdir kafada soru isareti birakmaz.

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
BulursamKader25 ustam bide bu çubuklara soru soruyorum mesele a kişisi nerede diye gösteriyo nerede olduğunu arıyorum çıkıyor
Bu yazini gormemis sayiyorum :))
Derhal soru isini birakiyorsun kardasim.
Yok ben soru sormayi sevdum diyorsan ben yokum, daha da sana yazmam ve sorularina da cevap vermem bilesin. :(

Apollon01

Moderatör
Moderatör
:200: vallahi super yaaa, çok güldüm, Allah da sizi define bularak güldürsün, inşallah başarılar, gümüş çubuk daha acaip, eline ne alsanona gidiyor, maaşallah amasiz tam zirve yapmışsıınız, çubuğa soru sormak da aklımın ucundan geçmezdi... vesselam, eline kurşun aldın kurşuna gider, gümüş aldın gümüşe gider, bronz aldın bronza gider, cam aldın cama gider, bunlarda noktalar doğrudur, diğer ustalarında görüşüdür, altın öyle değil bayağı sapmalar oluyor altında, benim denediklerim böyle, aliminyum da sadec e boşluk bulur elinde hiçbir metal olmayacak, bende de 3 mm. aliminyum var, kolay gelsin

Son düzenleme:

Apollon01

Moderatör
Moderatör

Çırakgenç

Member
BulursamKader25 OsiriS Apollon01 ustalarım bugün sonunda zeytin hasadını bitirdik çok şükür...Bende çubukları yanımda götürdüm tarlamıza bi bakayım dedim ve ben hala şoktayım eski yaşam yeri olduğunu biliyorum o bölgenin tarlamda ilk önce boşluk aradım bitmiş çakmak ile ve şaşırdım 4 oda yan yana odalar da 3.5x3.5 rahat var biri tarlanın en başında biri en sonunda duvarın dibine geldiğimde ise elimde çakmak olmasına rağmen altın işrati veriyor tabi bi odada sonra dedim bide 10 mm lik aleminyum çubukla bakayım aynı şekilde odalar çıkıyor.çelik yüzük aldım baktım çarpı yaptı kurşun sürdüm 5-6 metre geriden tuttum ve yine çarpı yaptı derinlik almadım bakır kabloyu unutmuşum bide bu iki odaların arası 150 metre falan ara ara hep altın işaretleri alıyorum boşlukta veriyor işaretlerin orada ama ufak boşluklara siz ne düşünüyorsunuz

Apollon01

Moderatör
Moderatör
ufak boşluklara takılma, ufak boşluklar yeraltında ki toprakta oluşan boşluklardır, düzgün bir şekli yoktur, şekil çıkanlar varsa, mesela yuvarlak bir şekil ve derinlik de varsa küp olabilir, küp de boşluk verir çünkü , büyük ve şekil çıkanlara bak, dikdörtgen, kare olanlara bak, tünel girişleri olan varmı? onlara bak, kurşunla girişlere bak, genelde girişlerde kurşun olur kardeş, kolay gelsin

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
Orijinal %100 alüminyum çubuk isteyenler elektrik dağıtım merkezine gitsin ya da elektrikçi tanıdığı varsa o gidip istesin 8 mm ya da 10 mm burma alüminyum tel sadece genel dağıtımlarda bulunur. Süper ötesi bir şey deneyip görün. Hayırlı işler