Dedektorburada Banner Mobile

Selamın aleyküm arkadaşlar bu resimdeki işaret ne anlama geliyor bana açıklama yapabilir misiniz

Dedektorburada Banner Mobile

Bluecat

Aktif Üye
Anlamadığım için bilemiyorum
Anakayadan farkli bir yapida duruyor kayanın üzerine kabartma olarak başka bir malzeme ile yapılmış gibi. Ayrica İşarette ana kayadaki gibi yosunlasmalar görülmüyor bu da yakın bi zamanda yapılmış ihtimalini artırıyor..figurun dıs hatları kanat yapisi cok estetik ben şüpheyle yaklaşırdım. Gercek olamayacak kadar düzgün bi formda

Bluecat

Aktif Üye
Kayanin on yüzü bariz bi sekilde traşlanmiş. İyi bir etüt etmek gerekir etrafını caliyi otları temizleyip resimlemek lazim.bana daha cok mezar yapılmak istenilmis ama sanki yarıda bırakılmış izlenimini veriyor.guzelce temizleyip resimleyin diğer ustalarinda mutlaka göreceği birseyler olacaktir

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
Peki bunu yorumlar mısınız 2.resim ilk resmin devamı uzaktan çekilmiş hali
Kaya mezardır. Ön tarafı kurban kesin alanı olarak yapılmış. Üstteki delik ruh deliği ve mezara kadar iner. Elinizde yılan kamera varsa delikten içeriye sarkıtın, eğer direk mezara iniyorsa şanslısınız ve içini rahatlıkla görebilirsiniz. Cep telefonuna bağlanan 5 ya da 10 metrelik ucu ledli bir yılan kamera işinizi rahatlıkla görür. Girişi o ön düzlüğün hemen altında 1-3 metre civarındadır. Yani giriş genelde güney yönü ya da doğu yönünde olur ve Dönem soygunu yememiş ise güzel bir yere benziyor. Hayırlı forumlar.

T...Men

Bilgili Üye
Tavuk ve civcivlerin oldugu resimin nereden geldigi (yapay zeka ve baskasindan almis olman) onemli degil.
Onemli olan boyle bir isaretin ortya cikmasi. Dikkat ederseniz dort(4) on plana cikiyor (ibik,kuyruk,civcivler). Bunu ''kutsal yerde ozgur ol'' anlaminda dusunmemiz munkun. Yani mezarlik bir alana ait.
Diger resimdeki yer; olulerin gomulmeden once hazirlandiklari (yaglama v.b.) yere benzemekte, ama on kismin iyice temizlenerek incelenmesi gerekli. Ayrica kayanin arka kisminda da ayni islem yapilmali.

IMG-20260329-WA0000.jpgIMG-20260330-WA0000.jpg

Önce Nasip

Member
Bu resimdeki işaret nedir sizce yalancı bir işaret olabilir mi
Yüzde 1 milyon yapay zeka. İnsanların aklıyla alay etmeyin. Bu içine tükürdüğümün sitesinde ne de çok yalanlar gördüm. Herkes bir uzman kesilmiş baştan aşağı sallıyor. Sanki bu işin bir sıtandartı varmış gibi. Kusura bakmayın ama en az 10 seneyi aşkındır takip ediyorum. Bu konularda bilgili ve isabetli görüşleri olan 3-5 kişiyi geçmiyor gerisi ruh hastalarından oluşuyor. Normal hayatlarında bir baltaya sap olamamış bir suru insanın veya dedektör satıcılarının iyi niyetli insanlara boş hayaller sattığı bir platformdan öteye gecmiyor. Dediğim gibi birkaç kisiyi tenzih ederim bunlardan ilk aklıma gelen menderes ustadır. Zaten isi bilen iyi niyetli olanlar uzun zamandir piyasada göremiyorum