Dedektorburada Banner Mobile

Selamın aleyküm arkadaşlar bu resimdeki işaret ne anlama geliyor bana açıklama yapabilir misiniz

Dedektorburada Banner Mobile

T...Men

Bilgili Üye
Yüzde 1 milyon yapay zeka. İnsanların aklıyla alay etmeyin. Bu içine tükürdüğümün sitesinde ne de çok yalanlar gördüm. Herkes bir uzman kesilmiş baştan aşağı sallıyor. Sanki bu işin bir sıtandartı varmış gibi. Kusura bakmayın ama en az 10 seneyi aşkındır takip ediyorum. Bu konularda bilgili ve isabetli görüşleri olan 3-5 kişiyi geçmiyor gerisi ruh hastalarından oluşuyor. Normal hayatlarında bir baltaya sap olamamış bir suru insanın veya dedektör satıcılarının iyi niyetli insanlara boş hayaller sattığı bir platformdan öteye gecmiyor. Dediğim gibi birkaç kisiyi tenzih ederim bunlardan ilk aklıma gelen menderes ustadır. Zaten isi bilen iyi niyetli olanlar uzun zamandir piyasada göremiyorum
Ya arkadasim; burasi bilgilendirme, bilgi edinme paylasim sitesi degil mi?
Burada cis yarisi yapmiyoruz ki !!! kim iyi kim kotu diye siniflandirma yapma hakkimiz olsun.
Tum paylasimlar, yorumlar bilgi kaynagi ise; bu kaynaktan sende su icmelisin... yararlanmalisin...
Resim yapay zeka olsa bile, bu bizleri kandirdigi anlamina gelmez (haliyle biz o yere gidip calisma yapmayacagiz) . Ancak kendini kandirmis olur arkadasimiz.
Biz gordugumuzu yorumlariz, sonrasi muhatap kisiye kalir.
Yani ''uzumu yiyelim, bagini sormayalim'' bagciyi ve ustalari rencide etmeyelim. Dogrusu bu degil mi sencede....

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Kesinlikle yapay zeka, kafa patlatmaya değmez...
Arkadaşimizin biri konuya çok sert yorum yapmış. Hoş olmamış açıkçası. Birde üstüne doğru usta diye referans bir usta ismi vermiş... Evet haklı internet üzerindeki yanlış ve uydurma bilgilerin kökenine kaynağına indiğinizde karşınıza Menderes ismi çıkıyor.... Usta ama boşa gezdirmede dinleyicisini oyalamada hurafede usta... İnternetten okumayla önüne geleni dinlemeyle olmuyor bu işin ilmi... Ehline denk gelmeyen her birey ziyan olmaya mahkumdur....