deli firat
DOĞACI
Kardeş baktınmı ne gördun orda gitiginde iyi arastir 18 inde görusmek üzere Allaha emanet selametlen
teşekkür ederim yorumunuz için . gördüklerinizi çizmeniz mümkünse memnun olurumKayanın üzerinde haç işareti sadece birinin öldüğünü söylüyor. Başka bir amacı yok fakat. E P M omega ve ucu açık üçgen yada V isaretin var E nin sağ alt köşesine işaret ediyor taşın altına ya da 1 metre kadar çevresinde derinlik ne çıkar bilemedim.
kıymetli ustam harikasın bunu saymıyorum yarın detaylara bakmanı bekliyorum .nikin sonundaki 25 rakamı neyi ifade ediyor sakıncası yoksa ALLAHA emanetsinKiymetli Ustam,
İsaret hac.
E denen sapsiz dirgen.
Tespit edilmesi gereken;
Dirgen uclari kac santim?
O kadar uzakta zemin alti mezar nerede?
Dirgen ucu misal 5 cm.
Ya 5 adim
Ya 5 metre
Ya da 50 metre
Ya da 500 metre.
Bu mesafeler gozden gecirilmeli.
Cepten bakiyorum. Resmi iyi goremiyorum.
Belki teferruat vardir.
Genel ahval bu.
Kolay Gelsin
ben plaka olmasını arzu ederim
KIYMETLİ DEĞERLİ KARDEŞİM HER VAKİTTE SONRA ARTIK SUNNETE BENDE DAHİLİM . memleket dadaş ikamet aydın yaş 5325 in anlami benim icin su ustam:
Namaz kildin
Sadaka verdin
Oruc tuttun
Yani farz-vacip-sunnet olan bir ibadet yaptin.
Bu ibadeti layiki ile yapamadim Allahim beni affet niyetiyle 25 estagfirullah ( Allahim beni affet ) cekerim.
Peygamber Efendimizin " Ben gunde en az 100 kere istigfar ederim" hadisine binaen yapilan bir sunneti seniyeye. Alimlerden bazilari boyle bir usul gelistirmisler. İlk ogrendigimden beri bende uygulamaya calisirim.. İnsani kendini begenmekten, gurura dusmekten kurtulmaya vesile.
Genelde plaka ve yas olarak kullaniliyor niklerde.
Benim kullanisim yukaridaki gibi. Bu arada:
Yas:49
Memleket: Kirikkale
Mekan: Konya