Turko
Uzman
Konu sahibi ustadan , yönetici ekibinde olan ustama gelen eleştiriye istinaden yazdığım yazı sizi beyhude düşüncelere itmiş sizi tanımam size karşı yazdığım sadece bir konuda bir mesajım var o konu ile alakalı da fikrimi size beyan ettim tartışacak konuyu uzatacak yazılarım da yok 2-3 hafta önce sıradan bir konu sıradan bir ustaya yazılan sıradan bir mesaj , Biz kelle avcısı değiliz ustam , Ayrıca kafam zehir gibi çalışır bu sebepten bir çok alanda bir çok basarım vardır mesleki olarak , İlk mesajım konunuza heykel ile alakalı , yasaklı alanlarda alım satım â öncü olacak bilgiler paylastiniz ve yanlış bilgilerdi kibar bir dille uyardım , İkinci mesajım defteriniz ile alakalı sormamin sebebi bu aralar herkes koleksiyoner malum durumlar sağlam olanı bulmak zor herkese sorduğum standart bir soruydu.Ovacıklı boksör kim oluyor acaba bir açıklarmısınız rica etsem.? Birde benimle ilgili bir sıkıntı varsa forumda açın bir konuda şu konuyu aydınlatalım bir sıkıntısı olan arkadaşlar.Konular çok farklı yerlere çekiliyor kişileri tanımadan hakkında yorum ve özeleştiri yapamaz kimse. Konuşamıyorum herşeyi burada yazamıyorum insanı zorlamayın bazı şeyleri ortaya dökmek için.. mayhem rica ediyorum konuyu kapatmayın kimin ne sıkıntısı varsa hakkımda delikanlı bir erkek gibi yazsın buraya.Onlarıda tedavi edelim sıkıntıları neymiş öğrenelim.Şu forumdaki huzur ortamını bozanları ortaya çıkarıp eleyelimde herkezin kumaşı belli olsun.
Konu kapatılacak bir durum yok benimle ilgili sizi rahatsız eden ne ise rahatlıkla yazabilirsiniz.