Dedektorburada Banner Mobile

Sahte mi ? Gerçek mi ? Net çekim yorum bekliyorum

Dedektorburada Banner Mobile

Turko

Uzman
Ovacıklı boksör kim oluyor acaba bir açıklarmısınız rica etsem.? Birde benimle ilgili bir sıkıntı varsa forumda açın bir konuda şu konuyu aydınlatalım bir sıkıntısı olan arkadaşlar.Konular çok farklı yerlere çekiliyor kişileri tanımadan hakkında yorum ve özeleştiri yapamaz kimse. Konuşamıyorum herşeyi burada yazamıyorum insanı zorlamayın bazı şeyleri ortaya dökmek için.. mayhem rica ediyorum konuyu kapatmayın kimin ne sıkıntısı varsa hakkımda delikanlı bir erkek gibi yazsın buraya.Onlarıda tedavi edelim sıkıntıları neymiş öğrenelim.Şu forumdaki huzur ortamını bozanları ortaya çıkarıp eleyelimde herkezin kumaşı belli olsun.
Konu sahibi ustadan , yönetici ekibinde olan ustama gelen eleştiriye istinaden yazdığım yazı sizi beyhude düşüncelere itmiş sizi tanımam size karşı yazdığım sadece bir konuda bir mesajım var o konu ile alakalı da fikrimi size beyan ettim tartışacak konuyu uzatacak yazılarım da yok 2-3 hafta önce sıradan bir konu sıradan bir ustaya yazılan sıradan bir mesaj , Biz kelle avcısı değiliz ustam , Ayrıca kafam zehir gibi çalışır bu sebepten bir çok alanda bir çok basarım vardır mesleki olarak , İlk mesajım konunuza heykel ile alakalı , yasaklı alanlarda alım satım â öncü olacak bilgiler paylastiniz ve yanlış bilgilerdi kibar bir dille uyardım , İkinci mesajım defteriniz ile alakalı sormamin sebebi bu aralar herkes koleksiyoner malum durumlar sağlam olanı bulmak zor herkese sorduğum standart bir soruydu.

Konu kapatılacak bir durum yok benimle ilgili sizi rahatsız eden ne ise rahatlıkla yazabilirsiniz.

mayhem

Co Admin
Co Admin
Yanlış anlaşılma var sanırım uzamasın lütfen :3:

Pscyhe

Engellendi
Ben bu gibi konular acildiginda ozellikle para konusunda olaya 2 acidan bakarim..1 mesleki acim metal uzerine cok egitim alip okulunu okuyup daha sonrada meslek olarak yaptigimdan once bu sekilde bakarim..daha sonrada tarihi degeri uzerinden yola cikarak karsilastirma yapar hatalarini gordukten sonra yorumlarim.daha bu güne kadar mesleki acidan bakarak yaniltan olmadi direk kendini belli ediyor..soguk sicak baski pres torna el yapimi kalip baskisi vs vs ne derseniz diyin metal hemen kendini belli eder eskitme yapsalar bile..neyse ben bu hatalari yakaladigim zaman direk espiri yoluyla hem yorumlar hemde uyari mahiyetinde bulunurum olmamis.olacakmis.bunu yapan ustalar biraz daha emek sarf etsin falan filan.genelde bu sekilde yorumlarim.anlayan anliyor zaten ne demek istedigimizi.ben bu gibi konulariacan misafirlerimizin art niyetli olamadigini dusunuyorum oncelik olarak o yuzden anlasilacak dikden yaziyorum.eline bi yerden gecmistir birinden resim gelmistir hepimiz bilirizki bu piyasada dolandirici cok ben oncelikle uyari mahiyetinde soyluyorumki arkadasimizin basina bisey gelmesin..israrci olur yazilanlara cvp verse bile pek donus yapmam yapsamda aciklamami yaparim yaptiklarimda nadirdir.sen gelipte kabak gibi sahte mali ben buldum cikardim ettim dersen olmaz yanlistir bu..biz burda kardesiz isinin ehli ustalarimiz abilerimiz var bakinca neyin ne oldugunu anliyoruz.israrla ustune gidince karsilik verince konu uzuyor gerek yok yapalim yorumu cikalim kenara olsun bitsin..benim felsefem bu sekilde dogrusuyla yanlisiyla hatalar bana ait..

Madnet

Yeni Üye
Ben bu gibi konular acildiginda ozellikle para konusunda olaya 2 acidan bakarim..1 mesleki acim metal uzerine cok egitim alip okulunu okuyup daha sonrada meslek olarak yaptigimdan once bu sekilde bakarim..daha sonrada tarihi degeri uzerinden yola cikarak karsilastirma yapar hatalarini gordukten sonra yorumlarim.daha bu güne kadar mesleki acidan bakarak yaniltan olmadi direk kendini belli ediyor..soguk sicak baski pres torna el yapimi kalip baskisi vs vs ne derseniz diyin metal hemen kendini belli eder eskitme yapsalar bile..neyse ben bu hatalari yakaladigim zaman direk espiri yoluyla hem yorumlar hemde uyari mahiyetinde bulunurum olmamis.olacakmis.bunu yapan ustalar biraz daha emek sarf etsin falan filan.genelde bu sekilde yorumlarim.anlayan anliyor zaten ne demek istedigimizi.ben bu gibi konulariacan misafirlerimizin art niyetli olamadigini dusunuyorum oncelik olarak o yuzden anlasilacak dikden yaziyorum.eline bi yerden gecmistir birinden resim gelmistir hepimiz bilirizki bu piyasada dolandirici cok ben oncelikle uyari mahiyetinde soyluyorumki arkadasimizin basina bisey gelmesin..israrci olur yazilanlara cvp verse bile pek donus yapmam yapsamda aciklamami yaparim yaptiklarimda nadirdir.sen gelipte kabak gibi sahte mali ben buldum cikardim ettim dersen olmaz yanlistir bu..biz burda kardesiz isinin ehli ustalarimiz abilerimiz var bakinca neyin ne oldugunu anliyoruz.israrla ustune gidince karsilik verince konu uzuyor gerek yok yapalim yorumu cikalim kenara olsun bitsin..benim felsefem bu sekilde dogrusuyla yanlisiyla hatalar bana ait..
usta bi önceki mesajında doğru buda doğru aslında hani bu para olaylarına net kişiler atanıp sadece onlar sahte yada orjinal dese kafi şimdi bn ne koleksiyonerim ne alırım ne satarım öyle bizim buralarda bi laf çıktı cebine koyan yanıma gelir oldu bende özellikle çekip atıyorum ki sahteyse bana gelen başkasına gitmesin gidersede foruma girip direk tesbitini sormadan kendi yapsın amaçlı o sebeble sikke mevzularını üyeler okuyabilsin yırum yazamasın yorumu ustalar sahte gerçek diyip geçebilir yada hiç yorum yazmaz şahsi düşüncesi okulunu okumayan veya tecrübesi olmayanlar içinde bu konular trollden ziyade şart yani

Pscyhe

Engellendi
Madnet kardesim ben konun veya senin icin yazmadim genelleme yaptim..senin dusuncen guzel biz zaten bu gibi olaylara karsi degiliz piyasaya yeni dusmustur birileri biseyin pesindedir bu gibi ne olursa olsun bilgi amacli sitede gorsel olarak eklenmelidir..takipcilerimiz cok emin olki goren oluyor bunlari takip ediyor ve karsilarina ciktiginda vu malzemeler gereken cvplari veriyolar...gorsel ve uyari olarak siteye eklensin bilgi almak icin eklensin bunda sikinti yok ama ben buldum cikardim ettim falan filan denilince konu uzuyor ve baska taraflara cekiliyor biz bunlar olmasin eline gecende burda gorsel olarak gorenlerde bu islerden zarar gormesin istiyoruz tek derdimiz bu...

Madnet

Yeni Üye
@Madnet kardesim ben konun veya senin icin yazmadim genelleme yaptim..senin dusuncen guzel biz zaten bu gibi olaylara karsi degiliz piyasaya yeni dusmustur birileri biseyin pesindedir bu gibi ne olursa olsun bilgi amacli sitede gorsel olarak eklenmelidir..takipcilerimiz cok emin olki goren oluyor bunlari takip ediyor ve karsilarina ciktiginda vu malzemeler gereken cvplari veriyolar...gorsel ve uyari olarak siteye eklensin bilgi almak icin eklensin bunda sikinti yok ama ben buldum cikardim ettim falan filan denilince konu uzuyor ve baska taraflara cekiliyor biz bunlar olmasin eline gecende burda gorsel olarak gorenlerde bu islerden zarar gormesin istiyoruz tek derdimiz bu...
aynen harika bir düşünce işte hedef ve amaçta bu olmalı gerçekten