Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZİKRULLAH

Engellendi
dün you tube de Ali seydi hocamızın paris te eyfel kulesinin arkasında yaptığı bi çalışmayı izledim.girin seyredin.ama sadece seyretmiş olmak için değil.görsel olsun diye değil.yaptıklarını iyi izleyin.her maddede ayrı bi ölçü ile (Benim ip boyu dediğim) bakıyor.yani inç değerini,frekansını yakalıyor,bakın iyi izleyin.ancak bu püf noktaları yakalarsanız hemen not edin.uygulayın.başarı böyle gelir.burda birtek ben cahil kalmışım.valla arkadaşlar,kusuruma bakmayın ilk okulu zor bitirdim.elimden geldiğince birşeyler anlatmaya çalıştım bu güne kadar.bir katre faydalı oldu isem ne mutlu bana.
Evet abi ben kendisi ile çalıştım türkiyeye geldikten sonra.Harita üzerinden su buldu araziye gittik 60 cm ip ile noktaladı 120 metre verdi derinlik şakül harita üzerinde de aynıydı.Çağırdılar sondaj ertesi gün geldik aynı derinlikten çıkmış gürül gürül akıyordu

GERMO

Engellendi
değerli arkadaşlar kaç defa yazdım bilmiyorum.okumayan arkadaşlarımız olmuş demekki. olsun .tekrar üzerine basa basa yazıyorum @GERMO kardeşimin yazısınada yazmıştım.pirinç şaküle soru sorma diye.@zikrullah kardeşimde aynı yaraya parmak basmış.tekrar yazıyorum. ***?????? Ali seydi gültekin hocamızın sistemini yapıyorsanız veya başka arkadaşlarımın sistemini yapıyorsanız soru veya cevap şeklinde çalışırsınız. ammmmaaaaaa inç değerlerine göre ip boylarını ayarlayıp, pirinç şakülle çalışıyorsanız sakın ha sakın soru sormayınız.o işini yapar hemde sırasıyla yapar kusursuz yapar.defalarca yazdım bunları.hatta not edin diyede yazdım.b aşarılar dilerim.
@kabakburgiba ustam ve kıymetli kardeşlerim, gerçekten soru cevap ile yola devam edenin sonu hayırlı olmaz yerlere gider, çünkü 2 defa evde boş otururken aklıma geldi birkaç soru sordum inanın ki urperdim, birde tesbit yerindekinin kilosunu sordum, inanin ayni cikti, haaa metal yerine mineral kaya cikti o ayri mesele, cunku beni uyardiginda anlamadim, ustalar soru yok deyince biraktim, demekki okuyarak degil gezerek gorerek uygulayarak daha fazla tecrube ediniliyor, @kabakburgiba ustam ve diger ustalarımın tavsiye ettiği gibi, sizlere tavsiyem güzel olan hayr olan bir işin iyi yönlerini araştırın, iyi ve kötü yönlerini kafanızda analiz edin,

Sizlere bir hikaye anlatayım, zamanında bir alim varmış, çok sevilen güzel bir insanmis, sevilen sayılan geleni gideni cokmus, bununda 6 yaşında oğlu varmış, bu çocuk geleni karşılar yüzlerine bakarak ayakkabilarinin kimini sağa kimini sola dizermis, bunu farkına varanlar, durumu alime anlatırlar, oğlunu birkaç gün kendiside gizliden takip ediyor, bakiyorki gerçekten doğru, alıyor çocuğunu kucağına seviyor tabi herzamanki gibi, soruyor oğlum benim, bu ayakkabıları neden kimini sağa kimini sola diziyorsun, çocuk babacığım, soldakiler cehennemlik sagdakiler cennetlik olanlar diyor, sonucmu sonucu yazmıyorum, onun için diyorum, bir işte şeytani yönünden öte, hayrlı olan insani yönünü araştırarak geliştirin kendinizi, Allah cc hepinizden razı olsun inşallah.

Son düzenleme:

ZİKRULLAH

Engellendi
@kabakburgiba ustam ve kıymetli kardeşlerim, gerçekten soru cevap ile yola devam edenin sonu hayırlı olmaz yerlere gider, çünkü 2 defa evde boş otururken aklıma geldi birkaç soru sordum inanın ki urperdim, birde tesbit yerindekinin kilosunu sordum, inanin ayni cikti, haaa metal yerine mineral kaya cikti o ayri mesele, cunku beni uyardiginda anlamadim, ustalar soru yok deyince biraktim, demekki okuyarak degil gezerek gorerek uygulayarak daha fazla tecrube ediniliyor, @kabakburgiba ustam ve diger ustalarımın tavsiye ettiği gibi, sizlere tavsiyem güzel olan hayr olan bir işin iyi yönlerini araştırın, iyi ve kötü yönlerini kafanızda analiz edin,
Abi arazide birsey arar iken soru sormamak daha hayırlı fakat ali hocanın tekniği farklı akademik çalışıyor uzaktan algılama baya sağlam harita üzerinde

GERMO

Engellendi
Abi arazide birsey arar iken soru sormamak daha hayırlı fakat ali hocanın tekniği farklı akademik çalışıyor uzaktan algılama baya sağlam harita üzerinde
@ZİKRULLAH ustam bizlerin o duruma o ustaliga gelebilmemiz için çooook fırın ekmek yememiz lazım, ustalar ilm sahibi olanlar bilir, hepimizin vücut enerjisi oyle bir gucluki, nazarda biliniyor ne yaptihi, deveyi öküzü bir arabayı ters çevirecek güçte belkide, Allah cc bu deccaliyet devrinde bizlere üstün bir güç vermiş, lütfen onu insanca ortaya çıkaralım, yoksa bakacaksinki vay babam vay, güneş batıdan doğmuş, Amel defterleri kapanmış, Yecüc Mecücü, Süfyanı, giden gitmiş, tövbeler faydasız, ilimler yararsiz, kibirler sonmus, bosunami diyorlar vakit nakittir diye,

Ustam yalanim yok, 1 defa harita üzerinde 3 yer buldum, şimdilik bakamadım, inşallah gittiğimde bakacağım, haritada yön işaret veriyor bende, sadece deneme idi,

Buda bir Alıntıdır

Son düzenleme:

ZİKRULLAH

Engellendi
@ZİKRULLAH ustam bizlerin o duruma o ustaliga gelebilmemiz için çooook fırın ekmek yememiz lazım, ustalar ilm sahibi olanlar bilir, hepimizin vücut enerjisi oyle bir gucluki, nazarda biliniyor ne yaptihi, deveyi öküzü bir arabayı ters çevirecek güçte belkide, Allah cc bu deccaliyet devrinde bizlere üstün bir güç vermiş, lütfen onu insanca ortaya çıkaralım, yoksa bakacaksinki vay babam vay, güneş batıdan doğmuş, Amel defterleri kapanmış, Yecüc Mecücü, Süfyanı, giden gitmiş, tövbeler faydasız, ilimler yararsiz, kibirler sonmus, bosunami diyorlar vakit nakittir diye,

Buda bir Alıntıdır
Tabi ustam haklısınız.O onun uzmanlık alanı benim ise arazide gömü üzerine

GERMO

Engellendi
ÇOK güzel açıkladınız
ZİKRULLAH ustam Estağfurullah kardeşim, benimki öğrenme bilgi sahibi olma, kimileri yanlış anlasada, Salih kul olmanın çırpınışları işte, araştırmadanda ogrenilmiyor, metafizik beyin dalgaları cinler ilgili bir araştırma paylaşımı alttaki linkte, tabiki boş zamanın olduğunda okumak istersen, teşekkür ediyorum, iyi çalışmalar dilerim hepinize.

Metafizik ve cinler | Define Sohbeti - Define İşaretleri Çözümü

sef_er

Operatör
GERMO usta laf atmışsın bana okuyacağım diye çatliyoruz yahu uzun yazıyon be kardesim yinede okuyoz syg

GERMO

Engellendi
dün you tube de Ali seydi hocamızın paris te eyfel kulesinin arkasında yaptığı bi çalışmayı izledim.girin seyredin.ama sadece seyretmiş olmak için değil.görsel olsun diye değil.yaptıklarını iyi izleyin.her maddede ayrı bi ölçü ile (Benim ip boyu dediğim) bakıyor.yani inç değerini,frekansını yakalıyor,bakın iyi izleyin.ancak bu püf noktaları yakalarsanız hemen not edin.uygulayın.başarı böyle gelir.burda birtek ben cahil kalmışım.valla arkadaşlar,kusuruma bakmayın ilk okulu zor bitirdim.elimden geldiğince birşeyler anlatmaya çalıştım bu güne kadar.bir katre faydalı oldu isem ne mutlu bana.
@kabakburgiba ustam siz değerli ustalarımız ilkokul bilgileriyle, biz anaokulu öğrencilerine az çok bir bilgi vermek için uğraş veriyorsa, işte saygı bilgiye bilgi sahibinede bir görevdir, şahsen ben sizden bilgilerinizden raziyim, not aliyorum defter dolusu, tekrarliyorumki anlayabileyim, Allah cc. Bildigini bilgisini sevgisini saygisini ilgisini sunan tum ustalarimdan ve Sizden razi olsun, onun için her zaman dediğim gibi sevgi ve saygılarımı sunarım ustam

Son düzenleme:

kabakburgiba

Operatör
@zikrullah ve GERMO kardeşlerim.Kuran,ı Kerim ile ilgili bizlerde araştırma yapan çok az.benim bildiğim ruslar bu konuda çok ileriler.üniversite bazında bu işin üzerinde özel duran birimleri ve alimleri mevcutmuş.işleri güçleri araştırma yapmak.bizler batı medeniyeti diye diye ne haldeyiz.bunu bırak dedelerimizinn ve nenelerimizin doğal olarak yaptıkları tedavileri dahi unutmuşuk.kocakarı ilacları diye küçümsemişik.çin ziyaretimde özel bi hastaneyi ziyarete gittim.öyle küçük bi klinik falan değil.adamlar o kadar önemsemişlerki, doğal tedavi yöntemleri.önce ayaklardan başlıyorlar yardımcılar.belli bi zaman sonra işin ehli geliyor.prof bazında.vücudunun her yerini inceliyorlar.temas ,dokunma yöntemleri ile neyin varsa söylüyorlar.kısaca doğada ne varsa faydalanmışlar.bunuda tedaviye ve sonrada paraya çevirmişler.

ZİKRULLAH

Engellendi
@zikrullah ve GERMO kardeşlerim.Kuran,ı Kerim ile ilgili bizlerde araştırma yapan çok az.benim bildiğim ruslar bu konuda çok ileriler.üniversite bazında bu işin üzerinde özel duran birimleri ve alimleri mevcutmuş.işleri güçleri araştırma yapmak.bizler batı medeniyeti diye diye ne haldeyiz.bunu bırak dedelerimizinn ve nenelerimizin doğal olarak yaptıkları tedavileri dahi unutmuşuk.kocakarı ilacları diye küçümsemişik.çin ziyaretimde özel bi hastaneyi ziyarete gittim.öyle küçük bi klinik falan değil.adamlar o kadar önemsemişlerki, doğal tedavi yöntemleri.önce ayaklardan başlıyorlar yardımcılar.belli bi zaman sonra işin ehli geliyor.prof bazında.vücudunun her yerini inceliyorlar.temas ,dokunma yöntemleri ile neyin varsa söylüyorlar.kısaca doğada ne varsa faydalanmışlar.bunuda tedaviye ve sonrada paraya çevirmişler.
Abi Rusların bu işteki bilgili adamları ile çalıştım bana verilen sırları burada paylaşsam forum 2 ye ayrılır.Girmemek daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...