ayarı belli olmadan kuyumcu hesabı hangi ayara yada milyeme göre yapacakhocam sizi ve yorumlarınızı takip ediyorum her zaman allah bilginizi arttırsın
ama ben işletme sahasi içerisinde degil hemen dibindeki dereden elde ediyorum altını ve boraks ile toz altını gram haline getirdim bunu kuyumcu alırmı almazmı onu daha denemedim biraz korkagım sanırım
Ülkenin dereleri sahilleri akarsuları gölleri kiralanamaz şahsi kullanıma verilemez. Bu saydıklarım tüm yurttaşların ortak kullanım alanıdır. Sadece elek olsun elinizde ve devam edin. Yukarıda yazdığım maddeyi de bulun hukuk arşivlerinden ezber edin.
Kolaylıklar diliyorum
Ne bekliyordun?dediginiz konu anayasada geçiyormuş gerçektende bir sorun teşkil etmiyor o zaman aramam![]()
Hocam öyle diyorsun da,adam atmış sahile 2 şezlongla şemsiye.Birde tabela asmış bilmem ne plajı diye.Giriş ücretli,Dışarıdan yiyecek,içecek getirmek yasak.İçeride para harcayacaksın.Bu yapılan sizin bahsettiğiniz kanuna muhalefet olmuyor mu?Ülkenin dereleri sahilleri akarsuları gölleri kiralanamaz şahsi kullanıma verilemez.
aynen öyle uçan kardeşim. Bunun üzerine çok kavgalar çıktı, çok mahkemeler kuruldu. Bir tane şezlongcunun bile Leh’ine sonuçlanmadı.Hocam öyle diyorsun da,adam atmış sahile 2 şezlongla şemsiye.Birde tabela asmış bilmem ne plajı diye.Giriş ücretli,Dışarıdan yiyecek,içecek getirmek yasak.İçeride para harcayacaksın.Bu yapılan sizin bahsettiğiniz kanuna muhalefet olmuyor mu?
Veya bölgede ki yetkililer bu işe nasıl göz yumuyor? Alan razı satan razı hesabı mı?
Ustam bu konuda biraz aciklayici olabilir misiniz ?Aramada sorun yok. Sorun bulduktan sonrasi![]()
fazla iyimsersinizÜlkenin dereleri sahilleri akarsuları gölleri kiralanamaz şahsi kullanıma verilemez. Bu saydıklarım tüm yurttaşların ortak kullanım alanıdır. Sadece elek olsun elinizde ve devam edin. Yukarıda yazdığım maddeyi de bulun hukuk arşivlerinden ezber edin.
Kolaylıklar diliyorum