oda cizdigi yere sondaj yapsak daha risksiz olmaz mi? kuyu doldurulmus eskiden,temizlemek lazim ztnyapman gereken kuyuya inip bakmak eğer tünel varsa takip edip gidecen sonuna ama dikkat et işaretleri iyi oku kuyu ve tünelde tuzağa denk gelme
oda cizdigi yere sondaj yapsak daha risksiz olmaz mi? kuyu doldurulmus eskiden,temizlemek lazim ztnyapman gereken kuyuya inip bakmak eğer tünel varsa takip edip gidecen sonuna ama dikkat et işaretleri iyi oku kuyu ve tünelde tuzağa denk gelme
orası sana kalmış ama tavsiyem önce kuyuyu temizleyip görmenoda cizdigi yere sondaj yapsak daha risksiz olmaz mi? kuyu doldurulmus eskiden,temizlemek lazim ztn
Sizin yaptığınız tespiti görmediğim için doğru mu yanlışmi buna dair birşey diyemiycem. Bölgeniz bu sisteme çok elverişli... Kuyuyu boşalttiğinizda kuyunun içinde zemine yakın yada 0 noktasında Farklı bir taş olucak Tünelin girişi orası. Dikkatli ve tedbirli olun... Bilhassa Gaza Karşı...dogrumudur ustam cubuk? egerki su kuyusuysa kuyuya gelen su bosluklarini cizmis olabilir diye aklima geliyor...Ama boyle olsa diyorum cok uzun surekli tunel cizmesi gerekir diyorum bu kezde...su boslugu surekeli olur...calisalimmi? becerebilirmiyiz,kuyudan girmek sikintili olur mu ki? aklimda cok sorular var....1 yildir dusunuyorum valla
nerdeymiş o 250 toncuk külçe ??İçime Aksaray diye dogduydu. Sizin oralar zaten full taime yeraltı şehri kardeşim... Kuyu sistemi de meşhur orda... Becerebilirsen hayırlı uğurlu olsun... Umarım zamanında kapatılıp mühürlenmiş bir yere denk gelirsin... Aynı böyle bir yer biliyorum Aksaray'da Problemli bir yer kayıtlı evrakli 250 ton külçe sarı vardı içinde... Güzelyurt ilçesinde bir köyde... Neyse nerdesin bilmiyorum lakin sizin oralar zamanında dünyaya hükmediyordu zenginlik açısından...
Alan almış satan satmış boşver... Çözülecek birşey birakmamişlar. Atı alan Üsküdarı geçmiş, bizede harcadığımiz zaman ve emek yanımıza kâr kaldı.nerdeymiş o 250 toncuk külçe ??250 ton yatacak ben hicbirşey yapmadan durucam öyle mi.. Madem problemli bir yer paylaşda evrağı problemi çözebilenler çözsün neymiş ne olmuş bakalım.