Dedektorburada Banner Mobile

kuyu ve tuneller

Dedektorburada Banner Mobile

x_enforce

Yeni Üye
yapman gereken kuyuya inip bakmak eğer tünel varsa takip edip gidecen sonuna ama dikkat et işaretleri iyi oku kuyu ve tünelde tuzağa denk gelme
oda cizdigi yere sondaj yapsak daha risksiz olmaz mi? kuyu doldurulmus eskiden,temizlemek lazim ztn

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
dogrumudur ustam cubuk? egerki su kuyusuysa kuyuya gelen su bosluklarini cizmis olabilir diye aklima geliyor...Ama boyle olsa diyorum cok uzun surekli tunel cizmesi gerekir diyorum bu kezde...su boslugu surekeli olur...calisalimmi? becerebilirmiyiz,kuyudan girmek sikintili olur mu ki? aklimda cok sorular var....1 yildir dusunuyorum valla
Sizin yaptığınız tespiti görmediğim için doğru mu yanlışmi buna dair birşey diyemiycem. Bölgeniz bu sisteme çok elverişli... Kuyuyu boşalttiğinizda kuyunun içinde zemine yakın yada 0 noktasında Farklı bir taş olucak Tünelin girişi orası. Dikkatli ve tedbirli olun... Bilhassa Gaza Karşı...

spyfrs

Moderatör
Moderatör
İçime Aksaray diye dogduydu. Sizin oralar zaten full taime yeraltı şehri kardeşim... Kuyu sistemi de meşhur orda... Becerebilirsen hayırlı uğurlu olsun... Umarım zamanında kapatılıp mühürlenmiş bir yere denk gelirsin... Aynı böyle bir yer biliyorum Aksaray'da Problemli bir yer kayıtlı evrakli 250 ton külçe sarı vardı içinde... Güzelyurt ilçesinde bir köyde... Neyse nerdesin bilmiyorum lakin sizin oralar zamanında dünyaya hükmediyordu zenginlik açısından...
nerdeymiş o 250 toncuk külçe ?? :) 250 ton yatacak ben hicbirşey yapmadan durucam öyle mi.. Madem problemli bir yer paylaşda evrağı problemi çözebilenler çözsün neymiş ne olmuş bakalım.

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
nerdeymiş o 250 toncuk külçe ?? :) 250 ton yatacak ben hicbirşey yapmadan durucam öyle mi.. Madem problemli bir yer paylaşda evrağı problemi çözebilenler çözsün neymiş ne olmuş bakalım.
Alan almış satan satmış boşver... Çözülecek birşey birakmamişlar. Atı alan Üsküdarı geçmiş, bizede harcadığımiz zaman ve emek yanımıza kâr kaldı. 🙂 Burda önemli olan bölgenin bu işlere müsait oluşuydu... Arkadaşa örnek olsun diye ağzımdan cikiverdi... Yoksa ilçesine köyüne hatta evine kadar biliyorum...

x_enforce

Yeni Üye
benim kuyu cok karisik gibi ustalar....cubukla 1 haftadir didik didik taradim. odalarin bazilarindan iki tunel veriyor. zannedersem biri cikis tuneli...cikis tunelide bi odaya ugrayip, o odadanda yeni tespit ettigim baska bir kuyuya gidiyor.( 2 kuyu arasi 30 mt ) yani iki kuyu dolayli olarak birbirine bagli... valla kafam karisti. minerale mi takildikki...nasi bi oda sistemi cozemedim.bazi odalarin dibinde ikinci oda var, yandakinden kisa tunelle bagli .biri koseden tunelle bagli, obur oda, yan tunelle bagli simetrik yani.kroki cizip atayim siteye ,yardimci olurmusunuz ustalarim...