eski türkçe falan olduğu yok tamamı uyduruk düzmeceBu eski türkçe 200-250 senelik bie mevzu bir kaç rakam okunuyor ancak yazıların çoğunda bağlantı yok
birde bu eğer gerçekse haritadan elle bakarak çizilmiş sanırım bunu yazanın eski türkçe bildiğni sanmıyorum
adamın belki işine yarıyacak bildiğimizide söyletmiyorlar insanda şevk bırakmıyorlar haset ediyorlaryahu herşeye uyduruk sahte demeyelim bazı haritaları profesyoneller devrin alimleri ilim sahipleri çizmiş bazı haritaları eşkiya yada şahıs kendi çizmiş
Aynen bi arkadaşa okutturmaya çalıştım yazılanlar arasında bağlantı yok ve şifreli olduğunu söyledi bu attığımda orijinalden çekme olarak geldi bana bölgede bazı işaretler bulundu makine ile bakmadan bilgi almak istedim sadece sahte olmayabilir harita bakalım bölgeye gittiğimizde ön bilgi olması acısından paylaştımBu eski türkçe 200-250 senelik bie mevzu bir kaç rakam okunuyor ancak yazıların çoğunda bağlantı yok
birde bu eğer gerçekse haritadan elle bakarak çizilmiş sanırım bunu yazanın eski türkçe bildiğni sanmıyorum
Çalkaya 28 üstad sana katılıyorum bu konuda sahte deyip işin içinden sıyrılmamak lazım gerçek olduğunu varsayarsak burada okunacak tek cümlenin bile kişiye çok fazla yardımcı olacağının kanaatindeyim herkesin görüşü farklıdır nasip kısmet saygılar.yahu herşeye uyduruk sahte demeyelim bazı haritaları profesyoneller devrin alimleri ilim sahipleri çizmiş bazı haritaları eşkiya yada şahıs kendi çizmiş