r6m6z6n
Yeni Üye
S.a bundan 10 yil oncesine yakin ben koydeyken babam bi arkadasini getirdi.adam hoca miydi neydi bilmiyorum ve babamla odada konusurken beni cagirdi.adam elleriyle gözlerimi kapatti sonra dua okudu adam elini cekti ne görüyorsun dedi ve baktim baktim az daha baktim duvar goruyom dedim adam dedi bu cocugun kafasi baska yerde ve az daha yasi buyuk olan biri lazm dedi ve abimi cagirdilar ayni islemi yapti abim kendinden gecti duvara bakti dedi bi kaya var o kayayi biliyorum ve altinda kazan doolusu altin var ve etrafinda kadinlar kuran okuyo baslarinda da hoca duruyo dedi.sonra baska duayla kendine getirdi ve burnu kaniyodu.abim hala der o kayayi unutamiyorum hala cok net hatırlıyorum altindakini ve kuran okuyan kadinlari.ben gecen sene koye gittim ve saglam olan altin cubuklari o kayaya tutturdum direk kayanin dibini çekti.kafam cok karisti bu tilsimli olabilir mi yada adamin yaptiklari gerçek olabilir mi.cesaret edemedim hic dokunmadim ama kayanin alti bosluk bi insan surunerek icine girebilir.görüşleriniz nedir acaba