kaynak
Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
Sohbet...
Titanyum başarılı değil...Mevcut imkanlarla bunu başarılı kılmakda çok zordur..."Bazı deney ve hesaplamalar lazım"
Bir kere titanyum nedir?
Efendim altını çekiyor,çeker tabiii ikiside diamanyetik...!
Diamanyetik birkaç örnek..
Rubidyum,Stronsiyum,İtriyum,Zirkonyum,Niobyum,Rutenyum,Rodyum,Palladyum,Kadmiyum,İndiyum
Bu diamanyetik ne anlama gelmiş oluyor ?
Titanyumun bu diamanyetiklere yürümemesi için bir neden yok , yeterki sahada bulunsun.Ve bunların adeti 118 çeşittir.
Hadi gelde çık işin içinden
Sadece metale keza metalin adına bakılarak adım atılırsa o iş yaş...
Kimse yüzde yüz başarı beklemesin...net konuşuyorum!
Şunuda müsadenizle ekleyim ...çalışın,azim edin,yılmayın,bunalmayın,araştırın ant olsun mevla başarı ihsan edicektir!
Efendim yabancı yaparsa iyi yapar..ala ala kim diyor bunu ya nerden çıktı ? Böyle bir özenti vardır malumunuz..
Oldugunu kabul edelim,
Yabancıya bu ilmi veren Allah c.c sana niye vermesin?
(Haşa,Yabancıyı unutmayan) Unutmaktan münezzeh olan Cenabı Hak c.c senimi unutacak...
Başkasının hikayesini okuyacağına kendi hikayeni yazarsan kendini yetiştirirsin.
Saygılarımla...
Titanyum başarılı değil...Mevcut imkanlarla bunu başarılı kılmakda çok zordur..."Bazı deney ve hesaplamalar lazım"
Bir kere titanyum nedir?
Efendim altını çekiyor,çeker tabiii ikiside diamanyetik...!
Diamanyetik birkaç örnek..
Rubidyum,Stronsiyum,İtriyum,Zirkonyum,Niobyum,Rutenyum,Rodyum,Palladyum,Kadmiyum,İndiyum
Bu diamanyetik ne anlama gelmiş oluyor ?
Titanyumun bu diamanyetiklere yürümemesi için bir neden yok , yeterki sahada bulunsun.Ve bunların adeti 118 çeşittir.
Hadi gelde çık işin içinden
Sadece metale keza metalin adına bakılarak adım atılırsa o iş yaş...
Kimse yüzde yüz başarı beklemesin...net konuşuyorum!
Şunuda müsadenizle ekleyim ...çalışın,azim edin,yılmayın,bunalmayın,araştırın ant olsun mevla başarı ihsan edicektir!
Efendim yabancı yaparsa iyi yapar..ala ala kim diyor bunu ya nerden çıktı ? Böyle bir özenti vardır malumunuz..
Oldugunu kabul edelim,
Yabancıya bu ilmi veren Allah c.c sana niye vermesin?
(Haşa,Yabancıyı unutmayan) Unutmaktan münezzeh olan Cenabı Hak c.c senimi unutacak...
Başkasının hikayesini okuyacağına kendi hikayeni yazarsan kendini yetiştirirsin.
Saygılarımla...