Ustam emeğine sağlık.Döktürmüşsün her zamanki gibiÜst soldaki sarı Hz Muhammedin mührü yazımlı tek taraf baskılı hatıra pirinç metali.Katolog ederi yok.üst sağdaki 1948 ve 51 yılları arası basılan delikli 3.15 gr 21 mm çaplı bakır çinko karışımlı 2.5 kuruş.(setten çıkan ÇİL olanların katalog fiatları iyi.50 dolar gibi.zamanında piyasa yapan ve bugün dolaşanların değeri 2 veya 3 tl) gibi.1950 yılının ÇİL olan set çıkmaları azdır.100 dolar gibi.alttakiler hicri 1327 miladi 1912 yılı 107 yıl öncesinin sultan Reşad metal 5 ve 20 kuruşu.herkesin ilk koleksiyona başlarken rahat bulabileceği piyasada çokca olan ederi 5 ile 10 tl olan paralardan.
Ekli dosyayı görüntüle 245489hocam görüyorum Bilgi hazineniz geniş zahmet olmaz ise bu nedir yorumlayan arkadaşlar benzetemedi birşeye sadece tarihini çok merakettim . SaygılarÜst soldaki sarı Hz Muhammedin mührü yazımlı tek taraf baskılı hatıra pirinç metali.Katolog ederi yok.üst sağdaki 1948 ve 51 yılları arası basılan delikli 3.15 gr 21 mm çaplı bakır çinko karışımlı 2.5 kuruş.(setten çıkan ÇİL olanların katalog fiatları iyi.50 dolar gibi.zamanında piyasa yapan ve bugün dolaşanların değeri 2 veya 3 tl) gibi.1950 yılının ÇİL olan set çıkmaları azdır.100 dolar gibi.alttakiler hicri 1327 miladi 1912 yılı 107 yıl öncesinin sultan Reşad metal 5 ve 20 kuruşu.herkesin ilk koleksiyona başlarken rahat bulabileceği piyasada çokca olan ederi 5 ile 10 tl olan paralardan.
Çok sayın kazama arkadaşım yeni üye olduğumdam kurallara henüz hakim değilim hata ettiysem konuyu açan arkadaştan özürdilerim pardon . Fakat size ne oluyor onu anlayamadım kardeş yoksa benim bilmediğim bir sistem mi var böyle herkesi takip edip kim nerde ne yorum yaptı gibi Kişiler . Belliki açtığım konuda aldığınız cevap sizi memnun etmemiş buraya gelip bana kuralları anlatıyorsunuz ?düşündürücü@Yeraltı54 başkasının açmış oldugu konu üzerinden devam etmeyiniz .
Öğrenmek istediğinizi kendinize ait yeni konu açarak devam edin .