Dedektorburada Banner Mobile

Bilgi alabilrmiyim

Dedektorburada Banner Mobile

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
Hocam bunun tespiti için ne lazım
Bunun tespiti için çok sağlam cihaz lazım. Eğer soygun yememiş ise iyi malzeme çıkar. Neden diye sorarsan öncelikle bu kaya mezarın tüm bölgeye hakim bir tepede yer almasıdır. Bu da kral aile mezarı olma ihtimalini güçlendiriyor. Kayanın çok sarp ve yüksek olmasından dolayı çubukçunun burada çalışma imkanı çok düşüktür. Çalışsa bile mineralden dolayı tespit etme durumu azdır ama dediğim gibi dönem soygunu yemiş gibi görünüyor. Sağlam bir yer altı görüntüleme cihazı ile tespitinizi yapmadan işlem yapmayın. Hayırlı forumlar.

BÜNYAMİN1

Yeni Üye
S.a ustalar işartlediginiz her yeri patlattim giriş degil

T...Men

Bilgili Üye
Kirip dokmene gerek yoktu kardesim, aradigin kaya mezari zaten,sert plastik bir tokmakla bosluk kontrolu yapsaydin ''tok,tok'' sesinin ciktigi yerleri belirleyebilirdin. Yukarida acilmis bir mezar var,yani elinde ornek var, bu ornegi incelemen sana cok yardimci olacaktir. Ne demisler ''bin kere incele,bir defa calis'' degil mi? Daha cok calismadan once asagidaki resimdeki isaretli yerlerin net resimlerini (ayni acidan) konuna eklersen daha net yorumlar alabilirsin.

IMG-20251225-WA0007.jpg

BÜNYAMİN1

Yeni Üye
Ustam o işaretli yerlerde boş baktigi yönde arama yapmam lazim

KANAS_USTA

Yeni Üye
@toyalp ustamız sağolsun herhalde buranın açılmış olacağından şüphelenmiş. Doğrusu görüntü o şekilde yalnız resmi aydınlatınca oranın sanki dolu olduğunu Yani açık olmadığını görür gibi oluyorsunuz oraya düşen gölge orayı açık yer gibi gösterebilir Siz konu sahibi kardeşim orayı kontrol ettiniz mi oradan girilmiş mi baktınız mı........
Gardaşıma katılıyorum.

BÜNYAMİN1

Yeni Üye
Ustam sizin kadar tecrübem yok Sizin gördüğünüzü Ben göremem mesela