Dedektorburada Banner Mobile

Yorumlarınızı esirgemeyin. Kafa şeklinde taş.

Dedektorburada Banner Mobile

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
abi yığma demedim yağma dedim..isterseniz daha kapsamlı anlatayım.patikayı takip ederse muhtemelen bi kaç tane el değmemiş mezar var dedim..arkadaş zaten yeri de bulmuş.ama uğraşmak istemiyor..mezar sakat iş..ben de tövbeliyim.. orda olsam uğraşmazdım.heykeldi çanaktı,çömlekti çıkarıp ne yapıcan..anca başa bela olur..bizim kovaladığımız sarıkızdır..şöyle bi küp olsa yeterli..arkeolokmu bu adam mezar açsın..zaten adın mezarcıya çıktı mı lanetli gibi bi şey olursun..hayatta ne mezar açarım ne de açana mani olurum..kendi bileceği iş..
Yok yok senin için demedim. Ben karşıda yığma olucak dediydim. Kendi sözüme binaen yazdım yani 🙂

sanal defineci

Editör
Yok yok senin için demedim. Ben karşıda yığma olucak dediydim. Kendi sözüme binaen yazdım yani 🙂
abi senin sözünün üstüne söz söylenmez..ustalığın dillere pelesenk olmuş..bizimkisi biraz hissiyat..senin gibi arazide pişmedik.tecrübe konuşur her zaman..biz tatillerde eylencesine biraz adrenalin için bu işlerle uğraşıyoruz.ama profesyönellere de şapka çıkarırız.içimden geçeni söylerim..bilgi bi yere kadar..kimseye garanti vermem. açık kapı bırakırım .varsa nasibi zaten bi yerde mutlaka bişeyler bulur..senin gibi bu işlere gönül vermiş ustalar baştacımız..

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
abi senin sözünün üstüne söz söylenmez..ustalığın dillere pelesenk olmuş..bizimkisi biraz hissiyat..senin gibi arazide pişmedik.tecrübe konuşur her zaman..biz tatillerde eylencesine biraz adrenalin için bu işlerle uğraşıyoruz.ama profesyönellere de şapka çıkarırız.içimden geçeni söylerim..bilgi bi yere kadar..kimseye garanti vermem. açık kapı bırakırım .varsa nasibi zaten bi yerde mutlaka bişeyler bulur..senin gibi bu işlere gönül vermiş ustalar baştacımız..
Estağfurullah. Herkesin yorumu önemli ve kıymetli. Bilgi ve tecrübe Kimden çıkar bilinmez. O yüzden bilenlerin konuya katkısını önemsiyorum...

Kentaki

Yeni Üye
Kayayı bir yokladık ama ses vb alamadık. İşçiliği zor ve biraz açık alan. Yapıştırma sağlam ve alta doğru kaya büyüyor. Şimdilik bıraktık.

Son düzenleme:

sanal defineci

Editör
kentaki ustam bu tip yerlerde gariban mezarlarında kıymetli obje genelde olmuyor.oda mezar tipi yapılarda dişe dokunur malzeme bulunur..gariban mezarı dediğimiz direkt topraga yapılan sığ mezarlardır.çoğunda kemikler bile çürüdüğünden mezarmı yoksa toprakmı anlayamazsın bile .boşluk yoksa uğraşma derim..orada yeraltı oda mezar varsa uğraş. yoksa deymez..

AGEMO

Member
Yakınında bulunan yer diyerek paylaştığınız kayalık ve diğer dikkat çeken şeyler şu 4 yönden biri mi ?
yerde kafa.png

sanal defineci

Editör
o büyük taşın altında mezar arama..taşın arkasında teraslı bi bölge var ..yani düz bir alan..burda boşluk bak..bu kayalar sadece yer belli olsun diye yakınlara konmuş işaretlerdir.boşluk yoksa uğraşma ..mezarların üzerinde her hangi bi işaret ve ya belirti olmaz..

Kentaki

Yeni Üye
o büyük taşın altında mezar arama..taşın arkasında teraslı bi bölge var ..yani düz bir alan..burda boşluk bak..bu kayalar sadece yer belli olsun diye yakınlara konmuş işaretlerdir.boşluk yoksa uğraşma ..mezarların üzerinde her hangi bi işaret ve ya belirti olmaz..
düz alan açıkta kalıyor ve etrafta çiftlikler var. Çalışma yapılamıyor. buradan vazgeçtim.