Dedektorburada Banner Mobile

Yorumlarınız nedir

Dedektorburada Banner Mobile

Ramazan dağ

Yeni Üye
Ağaçtan ve açıdan net detaylı göremediğimiz şu alanda da ayrıca bir işiniz var.

Ekli dosyayı görüntüle 315664
Çizmiş olduğunuz yerin alt kısımları eklediğim fotoğraflarda mevcut fakat oralar çok karışık oyma haddinden fazla var ve kafam çok karışıyor o bölgede çubuk her tarafa dönüyor ilk ekledigim fotoğrafın etrafında herhangi bir işaret oyma vs bulunmamakta o yüzden burayı seçtim birazda

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Kardeşim hoş geldin. Bazen basit düşünmek gerek. Hatta çok basit düşün işaretli Kaya'nın önünden yani beyaz taşın ordan kayayı siyira siyira in muhtemelen odaya giriceksin. Yine beyaz tasin orda bir odan daha olucak. Ve aynı istikamette taştan örgünün diğer tarafında da bir yerin daha var. Alandaki bitki örtüsü burası mezarlık diye bağırıyor bu arada. İşarete göre mezarın paralı olduğunu düşünüyorum... Dediklerimi dikkate al ama düzgün bir GPR yada görüntüleme kullanmadan işleme geçme derim...

Ramazan dağ

Yeni Üye
Selamün aleyküm ustam bahsini yapmış olduğumuz kuyu ile alakalı hiçbir sonuca ulaşamadım, yığma olarakta işaretin önündeki yığma dışında yığma mevcut değil. Burası ilede ayrı bir işiniz var dediğiniz yerdede herhangi bir işaret veya boşluk alamadım sadece kare oymanın önündeki beyaz kayanın altından ve taş yığmanın altında boşluk alırken bugün beyaz kayanın hemen arkasında bulunan toprak kısımdan oda şeklinde bir boşluk çizdim bundan sonra yapılacak olan arge çalışmasında neyin ne olduğu ortaya çıkacaktır yardımınız için teşekkür ederim

Ramazan dağ

Yeni Üye
Kardeşim hoş geldin. Bazen basit düşünmek gerek. Hatta çok basit düşün işaretli Kaya'nın önünden yani beyaz taşın ordan kayayı siyira siyira in muhtemelen odaya giriceksin. Yine beyaz tasin orda bir odan daha olucak. Ve aynı istikamette taştan örgünün diğer tarafında da bir yerin daha var. Alandaki bitki örtüsü burası mezarlık diye bağırıyor bu arada. İşarete göre mezarın paralı olduğunu düşünüyorum... Dediklerimi dikkate al ama düzgün bir GPR yada görüntüleme kullanmadan işleme geçme derim...
Abim hosbuldum sağlığınız sihhatiniz yerindedir inşaALLAH. Bugün bölgeyi daha iyi tarayıp detaylı tanımaya çalıştım tamda söylediğiniz gibi ALLAH’ın izni ile gerisi nasip, çok teşekkür ederim ilginiz için.

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Abim hosbuldum sağlığınız sihhatiniz yerindedir inşaALLAH. Bugün bölgeyi daha iyi tarayıp detaylı tanımaya çalıştım tamda söylediğiniz gibi ALLAH’ın izni ile gerisi nasip, çok teşekkür ederim ilginiz için.
Hamdolsun teşekkür ederim iyiyim. Adınıza sevindim. Allah muvaffakiyetler versin...