Ramazan dağ
Yeni Üye
Büyük yuvarlak oymanın çapı 13 derinliği 15 cm, kate oymanın uzunluğu 10 eni 5 cm, kare oyöaya bağlı olan yuvarlak oymanın derinliği ise 3 cmMerhaba, derin yuvarlak oymanın çap ölçüsü lazım.
41 metre ileri gidecek olursam eski dereye varmış olurum detaylı bir araştırma yapmam gerekir 41 adım gidecek olursam şayet düzlükte göze çarpan biryer yok fakat boşluk bakmam gerekirse o noktada bakabilirim en hayırlısı etrafta bol bol gezip daha detaylı araştırmak olacaktır yığma olan taşların altına çubuklar çok düşüyor boşluk olduğuna eminim kare oymanın hemen önünde bulunan beyaz görünümlü kayanın alt kısmınada boşluk veriyor işaretli kayanın alt kısmında boşluk alamadım merak ettiğim işaretin olduğu kayada kaya öezar olma ihtimali varmıdır ? ilginiz için teşekkür ediyorum.Bunun üzerinden başlayıp kuzeydoğuya 41 adım ya da metre gideceksiniz. Vardığınız noktada bir şey yok ise tam durduğunuz noktadan geri gelir gibi ama açınızı biraz değiştirerek güneye çok yakın ama aslında güneybatıya gayet güneye gider gibi 13 daha geleceksiniz. ya da daha baştan kuzeydoğuya giderken 25 civarlarında durup hafif tatlı sağ karşınızı ve sağ tarafınızı 5 metreye kadar iyi inceleyin. Çünkü orada kapalı bir kuyu var.
Kare oymaya gelince; orada ufak bir taş yığma varmış. Ondan geçiş var.
Tamamdır ustam teşekkür ederim ilginiz için yeni görseller ile tekrar görüşmek üzere.Video çok hızlı çekmişsiniz o taş öbeklerin altına bakın o tarafları tek tek kare kare fotoğraflarını çekin çok uzak bir yerde değil
Bu gayet açıklayıcı oldu bundan sonrası nasip RABBİM yüzümüzü kara çıkarmasın sonucu sizinle mutlaka paylaşacağım teşekkür ederimYanınızda metre ya da ölçülü iple ve açıları kaybetmeden giderseniz kapalı kuyunun tepesine binersiniz. Verdiğim ölçü ya da bilgiler tahmini değil noktasına kadar nettir. 41 düzlükte yoksa 13 geriye doğru ama "az açı farkı ile" gelmeyi unutmayın, işin püf noktası zaten orasıdır. Etrafta çok gezmeye gerek yok bu ölçüler nettir. Açı kayarsa her yönde birkaç metre sağa sola atar ama açı kaçırılmazsa nokta atışı olur. Pusula kullanmayı biliyorsanız ilk gideceğiniz yön 30 derece doğrultusudur. Hiç bir şey yapamıyorsanız 30 derece yönüne tam 27 gidin yeter. Kolay gelsin...