Dedektorburada Banner Mobile

Yeni Yapay Zeka Destekli Define İşareti Çözen Uygulama

Dedektorburada Banner Mobile

MCK38

Yeni Üye
Merhaba Dostlar daha önce bununla ilgi bir konu açmıştım bugüne kısmet oldu.
Uygulama tamamen ücretsizdir indirip kayıt olaup kullanabilirsiniz.şuan test aşamasında ilerliyorum eksikleri siz kullandıkça tavsiyelerinize göre ekleme ve çıkarma yapacağım. ŞUAN YAPAY ZEKA ALGORİTMASI EMEKLEME KISMINDA SİZLER KULLANDIKÇA İŞARETLERİ DAHA ÇOK ÖĞRENECEK VE ÇÖZÜMÜ DHA NET YAPMAYA KENDİNİ GELİŞTİRMEYE BAŞLAYACAK. BUNU HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ. BU YÜZDEN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM. BEN HEM DEFİNECİ HEM DEYAZILIMCI KARDEŞİNİZ OLARAK HİÇBİR ÜCRET TALEP ETMEDEN YAPAY ZEKA ĞÜCRETLERİNİ CEBİMDEN KARŞILAYARAK BÖYLE BİR PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİM. KALAN KISMI EKSİKLİKLERİ GELİŞTİRMELERİ BİRLİKTE İSTİŞARE DEREK KULLANACAĞIZ. EŞİNİZE DOSTUNUZA HERKESE DAĞITABİLİRSİNİZ.
Uygulama Özellikleri
-CANLI DEFİNE İŞARETİ YORUMU (KAMERA İLE ANLIK OLARAK YAPAY ZEKA İŞARET ANALİZİ)
-FOTOĞRAFLI İŞARET YORUMU YAPAY ZEKA İLE
-CHAT SİSTEMİ İLE ANLIK İŞARET SORMA VE YORUMLATMA
-GERÇEK USTALARA İŞARET GÖNDERME VE YORUMLATMA
-DEFİNECİ HARİTALARININ TAMAMI TOPLANDI ROMA HARİTASI TAY PROJESİ GİBİ HARİTALAR
-PUSULA SİSTEMİ KAYA MEZAR KAPILARININ GENEL OLARAK ROMAYA BAKAN KAPI TESPİTİ VE DOĞUYA BAKAN KAPI TESPİTİ.
-KATALOGDAN İŞARET ARAMA

DAHA BİRÇOK ÖZELLİK MEVCUT.
DAHA SONRA EKLEYECEĞİM DİĞER ÖZELLİKLER
-DEDEKTÖR KULLANIM KLAVUZLARI VİDEOLU VE YAZILI
-DEDEKTÖR FİYAT PERFORMANS KARŞILAŞTIRMA
-ALAN TARAMA ÇUBUK HAREKETLERİ SİMİLASYONU (ÖĞRENMEK İÇİN)
-YAPAY ZEKA DESTEKLİ FOTOĞRAF İLE PARA TARİHİ TESPİTİ VE DEĞER TESPİTİ

------------------------------------------------------------
İNDİRME LİNKİ: https://app.definebul.com/define.apk
------------------------------------------------------------

Purple Modern Language App Course Instagram Post.jpg

MCK38

Yeni Üye
Playstore 1 aylık test sürecine sokuyor yükledim ama 1 ay beklemem gerekiyor. bu süreçte ek geliştirmeler yapacağım

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Bu arada tebrik ederim sizi.Hayatın her alanına dokunan güncel teknoloji ve yapay zekanın sizin elinizle defineciliğe de dokunması beni çok mutlu etti.

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Umarım hayırlara vesile olur 🙂 Ben eğitimi sahada alıyorum bilenlerden. İmkanı olmayan için büyük nimet ama...