Dedektorburada Banner Mobile

Yaşlı yılan.

Dedektorburada Banner Mobile

akıltopağı

Operatör
O değil ustam da buradan bütün bu işlerle uğraşan arkadaşlara diyorum tılsım diye birşey yok, gece asla çalışmayın. Bu yeterli olur.

AVCILAR

Aktif Üye
O değil ustam da buradan bütün bu işlerle uğraşan arkadaşlara diyorum tılsım diye birşey yok, gece asla çalışmayın. Bu yeterli olur.
Üstad deme öyle. Yaşanılmış onca olay var. tılsım büyü veya başka başka her neyse ya bunların anlamları farklı yada başka başka şeyler .

akıltopağı

Operatör
Üstad deme öyle. Yaşanılmış onca olay var. tılsım büyü veya başka başka her neyse ya bunların anlamları farklı yada başka başka şeyler .
Evt bilgi istiyoruz sses seda yok galabalık mı yapiyoz acep buralarda..

Dagalantis

Member
Tılsım büyü ve diğer şeyler var

akıltopağı

Operatör
Forum da mı tılsımlı yoksa ?

akıltopağı

Operatör
Büyü var. Diğer dediklerin yalın ateşten yaratılan ters ayaklı yaratıklara onlarda var, tılsım belki de bir vesvesedir ürkek kalplere.

akıltopağı

Operatör
Mirkut ustam kuru derede değilde akan derenin yanında düz bir alanda özenle yapılmış masa büyüklüğünde bu taş var.Ekli dosyayı görüntüle 278175

akıltopağı

Operatör
Öldü ya la bizim yılan.

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Mirkut ustam kuru derede değilde akan derenin yanında düz bir alanda özenle yapılmış masa büyüklüğünde bu taş var.Ekli dosyayı görüntüle 278175
Kuru derenin üzerlerini gez orada sal taşı ara, bulamazsan başka yöne yönlendiririm.

akıltopağı

Operatör
Kuru derenin üzerlerini gez orada sal taşı ara, bulamazsan başka yöne yönlendiririm.
Ustam arazinin her yerini yıllarca dolaştım tek sal taşına benzer taş bu. Birde şelale in orada var başka yok.

Efendi51

Editör
Çok sağol ustam bir annemi üzmekten korkardım, öldü. Birde allahtan korkarım. Hüvel baki.yemişim yılanını.
bravo @akıltopağı gardaşım bize böyle gözü kara lazım; bende hep tek dolaşıyorum, en ıssız dere dağ ova farketmez tek tabanca devam inşallah........

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ustam arazinin her yerini yıllarca dolaştım tek sal taşına benzer taş bu. Birde şelale in orada var başka yok.
Ozaman şelalenin orda oval yada yuvarlak çanak gibi oyuk, birde siyah faş dikkatini çektimi.