Dedektorburada Banner Mobile

Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen ustalarım

Dedektorburada Banner Mobile

No:name34

Aktif Üye

Aktif Üye
Ekli dosyayı görüntüle 153805 Ekli dosyayı görüntüle 153806 ustalar abilerim daha önceki konumda yakın zamanda gideceğim demiştim bu fotoların hepsi 50 mtrekare alanın içinde şelalede dahil yardımlarınızı bekliyorum lütfen

timur964

konularim
Ekli dosyayı görüntüle 153848

burası dikkatimi çekti

mavikorku

Moderatör
Moderatör
Yerin çok güzel bırakma burayı fakat işaretlediğim yer de açıklmam var kaplumbağ yı kırmışlar ve önünde altında çalışma yapılmış zamanında güzel yer boş çıkma diğer arkadaşlar diğer yerleri gösterirler size ben tasdiklerim diğer yerleri.. X olan yeri birde siz yoklayın boşluğunu kısmet bu işler inşallah

rrespect

Member
bölge güzel gözüküyor bir şeyler olma ihtimali yüksek. fakat resimler bana biraz bağımsız gözüktü en bariz gözüme çarpan yer burası tekrardan incelerim. Şelale bu kayaların neresinde kalıyor ? kayaların üzerinden de resim çekersen güzel olur

Aktif Üye
O kayanın üstünde 2 ufak oyma var ustam tşkr ediyorum yorumun için

Aktif Üye
bölge güzel gözüküyor bir şeyler olma ihtimali yüksek. fakat resimler bana biraz bağımsız gözüktü en bariz gözüme çarpan yer burası tekrardan incelerim. Şelale bu kayaların neresinde kalıyor ? kayaların üzerinden de resim çekersen güzel olur

Şelale bu kayanın solunda kalıyor ve 20 adım anca ustam tşkr ediyorum yorumun için

Aktif Üye
O kayanın üzerinde 2 ufak oyma var ustam

Aktif Üye
S.a ustalarım baştaki 2 fotoda boşluk aldım hem makina ile hem tokmakla birde yan yana yaslanmış sağında ölü çiçeği olan yerde boşluk aldım ve çevresinde makina deli gibi ötüyor altın değerli diyor derinlik 105 cm bir ustamın x işaretlediği yerdede makina çıldırıyor. Nasıl bir yol izlemem gerekir tuzak felan varmıdır yardım ederseniz çok sevinirim gerçekten şimdiden Allah razı olsun sizlerinde tez zamanda kısmetinizle buluşmanızı temenni ederim

mayhem

Co Admin
Co Admin
Bu Kısımda araştırma yapılmalı doğal gelmedi bana pek Ekli dosyayı görüntüle 153942​

Aktif Üye
S.a ustalarım baştaki 2 fotoda boşluk aldım hem makina ile hem tokmakla birde yan yana yaslanmış sağında ölü çiçeği olan yerde boşluk aldım ve çevresinde makina deli gibi ötüyor altın değerli diyor derinlik 105 cm bir ustamın x işaretlediği yerdede makina çıldırıyor. Nasıl bir yol izlemem gerekir tuzak felan varmıdır yardım ederseniz çok sevinirim gerçekten şimdiden Allah razı olsun sizlerinde tez zamanda kısmetinizle buluşmanızı temenni ederim

Aktif Üye
Bu Kısımda araştırma yapılmalı doğal gelmedi bana pek Ekli dosyayı görüntüle 153942​

Tşkr ederim öncelikle yorumun için. Hocam göstermiş olduğun yerin sağ tarafındaki topraklık yerin ve çizilen yerin altında hem boşluk hem değerli tespiti aldım orası tılsımlı veya tuzaklı olabilirmi saygılar üstadım