Ustam burda bir şey varmı tam şelalenin karşısı

mamostedijvar

MAMOSTE
Moderatör
Katılım
25 Eyl 2017
Mesajlar
518
Tepkime puanı
250
Puanları
9
Konum
ÖĞRETMEN
öncelikle merhaba forma hoş geldin. ben kayde değer bir şey görmedim. buranın üst kısmında eski bir kale veya yapı var mı. şüpelenmenizi sağlayan şey neydi . alan hakkında bilgi ve fotolarını çoğaltırsan ustlar yardımcı olacaktır.selametle.
 
  • Beğen
Tepkiler: nik

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Katılım
28 Ocak 2018
Mesajlar
1,364
Tepkime puanı
2,012
Puanları
23
Yaş
63
Şimdi şelale yakını demişsiniz keşke onu da görse idik. Sevgili ustam yetersiz resimler ile geliyorsunuz. Daha geniş bol resimli sunum çok iyi olur
İlk resimdeki çember içindeki yer ilgi çekici Ve yukarıdaki ok l ile gösterdiğim taşlar Şayet bu kaya yapısının doğal olarak üretimi değil ise onlarda işçilikmi var yada orada ne var idi. Ve mavi ok ile gösterdiğim kaya. Onuda incelemelisiniz. Ve kayalığın arka sında ne var. Mav çember içindeki kayada sanki şıp demiş yerine oturmuş ve diğer aradaki kapak gibi duran sarı oklu kaya bunlar incelenebir. Yalnız mavi çember içindeki kayanın üstündeki o kesme taşlar gibi olan lar sanki orraya özel yığılmış . O mavi çember içindeki taş oynarsa hepsi aaşağı akabilir Yani tehlike var . Bilerek yapılmış gibi geldi bana.


IMG-20220630-WA0003.jpg
 
Üst