Dedektorburada Banner Mobile

ustalar mal burdamı bakın bııı

Dedektorburada Banner Mobile

aslanbey

Bilgili Üye
sunu canagı onunde bosluk var alt alta ıkı mezar olabılır mı etraf resımlerı ıstemeyın etrafı toprak tas tekleme mezarlar var herhalde

aslanbey

Bilgili Üye
degerlımıdır burası oyma buyuk antık mezarlık lar var burda en basıt bu dıye bunu attım dıgerlerı zor ıs

ragıp

Uzman
@aslanbey
ustam hoş geldin, iyi formlar
boşlukları çubukla tesbit ettiniz herhalde

doğrudur, muhtemel

selametle

aslanbey

Bilgili Üye
Ustalar nerdesiniz bi baksanız degerlimidir burası sizce

aslanbey

Bilgili Üye
Yarın burayla uğraşacağım bi görüşlerinizi alsam

kazama

İnanıyorsan denemeye değer !
Örme mezar var altta derinlik meçhul ? Giriş yeri çözülebilir az ot çör çöp temizleyin devamı vardır burasının işleme geçmeden yapıyı anlayalim.

aslanbey

Bilgili Üye
Ustam budamı oda mezar yoksa normalmi ben normal kötü dandik mezar diye ufak tefek bişey çıksın yeter diyordum 2 veya 3 metre diye düşünüyodum nasıl bi mezar bu ot sade onunde yok arazının her yeri ot diken otsuz yeri onü

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
Değerli kardeşim yaptığınız tespitte iki ayrı boşluk olduğundan emin misin? Birbirine bağlantılı olmasın? Ya da tünel tarzı bir şey olabilir mi? Boşlukların ölçüleri nelerdir bilgi verir misin? Uğraşmaya değer görünüyor lakin yine de Allah nasibinde ne yazmışsa odur. Kesin bir şey söylenemez sonra hayal kırıklığı da yaşayabilirsin en azından bir deneyim olur. Ama önemli olan boşluğun şekli ve bağlantısı varmı yok mu? Lakin gizli kapalı ikinci bir oda ihtimalini de göz ardı etme. Sunu olan kayayı bir fırça ile temizleseydin ve içindeki toprağı atsaydın bunu net görebilirdik. Dediğim gibi iki ihtimal var. Herşeyden önce değerli tespiti yaptıktan sonra can güvenliğini de aldıktan sonra işleme başlamak. Rabbim bol rızıklar nasip etsin. Selametle

aslanbey

Bilgili Üye
Ustam biri hemen önü biride önündekinin altında 1veya birbuçuk metre altı yani iki mezar arası 1 ile birbucuk metre normal bi lahit mezar büyüklügünde bakan arkadaş iki buçuk metre derinlik dedi ben derinliğine pek inanmadım

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
Değerli kardeşim lahit söz konusu ise biraz sabırlı ol bu konuda uzman ve çok değerli üstadlarımız var. @poseidon2023 ustamızın fikrini almadan hareket etmeyin. Selametle

Son düzenleme: