Tarla takka
Member
Diger isaretinle ayni yerde galiba, D seklinde olusumu diger konundaki ucgen ile ele alirsan ''kapali bir alan'' aramalisin. D seklindeki olusumun duz cizgisi yonunu ve ucgenin gosterdigi yonu bir noktada birlestirmelisin.
Farklı yerde ustam saygılarDiger isaretinle ayni yerde galiba, D seklinde olusumu diger konundaki ucgen ile ele alirsan ''kapali bir alan'' aramalisin. D seklindeki olusumun duz cizgisi yonunu ve ucgenin gosterdigi yonu bir noktada birlestirmelisin.
KARDEŞ BEN SANA ŞÖYLE DİYEYİM İSARETE SIRTINI DÖN ÖN ÜNDE GÜZEL BİR ODA MEZAR VAR.AMA BİRAZ DERİNDİR CİHAZ YADA BOŞLUK TESPİTİ LAZİM. AYNİ SİNA BEN DE DEK GELDİM. DÜŞÜNCEM BU.KOLAY GELSİN
Varolun ustamKARDEŞ BEN SANA ŞÖYLE DİYEYİM İSARETE SIRTINI DÖN ÖN ÜNDE GÜZEL BİR ODA MEZAR VAR.AMA BİRAZ DERİNDİR CİHAZ YADA BOŞLUK TESPİTİ LAZİM. AYNİ SİNA BEN DE DEK GELDİM. DÜŞÜNCEM BU.KOLAY GELSİN
Lütfen site kurallarına uyalım Büyük harfla yazmayalım.KARDEŞ BEN SANA ŞÖYLE DİYEYİM İSARETE SIRTINI DÖN ÖN ÜNDE GÜZEL BİR ODA MEZAR VAR.AMA BİRAZ DERİNDİR CİHAZ YADA BOŞLUK TESPİTİ LAZİM. AYNİ SİNA BEN DE DEK GELDİM. DÜŞÜNCEM BU.KOLAY GELSİN
Detaylı resim gerekiyor