Dedektorburada Banner Mobile

Üçgen oyma işareti

Dedektorburada Banner Mobile

KANAS_USTA

Member
Mahzen şablonunu. Bu işaret tek bir mezarı değil birden fazla odadan oluşan bir yeraltı yapısını anlatır. Üçgenin baktığı açık vadi yönünde kayalık silsilesini takip ederek 12 metre (veya 17-18 adım) ilerle. Yolun bittiği toprağın sertleştiği veya aykırı bir dikili taşın olduğu noktada dur. Giriş bu noktanın tam altındaki tünelle başlar. Mahzen derinliği yüzeyden itibaren tahmini 2.10 metre seviyesindedir.
İşaretli kayanın tam altı tuzaktır orada sadece dolgu bulursun. Hedef daima verilen ofset mesafesindedir.
Üçgenin baktığı yön Güney-Güneybatı aksı ise 22 adımlık mesafede ikinci bir yığma olup olmadığını kontrol et.

T...Men

Bilgili Üye
O kayayla isiniz yok, lutfen orayi tahrip etmeyin. Ben bu yerin kurban,adak adama yeri oldugunu dusunmekteyim (hac veya benzeri hristiyanlik sembolleri bulamadiysaniz). Kayadaki buyuk oyuk kanin akitildigi yer, on kismi kirilmis veya kirmislardir. Dikdortgen ve ucgenin ortasindaki yuvarlak oyma
mezarlarin da olabilecegini gostermekte. Cevrede yan yana veya ust uste konulmus taslar inceleme alanin olmali. Alt kisimda ana kayalikta giris varsa, bu sekilde kapatilmistir.

IMG-20260320-WA0013.jpg

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Bu resme bakarken burada başka şeyler sezinliyorum burayı değişik açılardan tekrar resimleme imkanınız var ise resimleyiniz arkadaki taşlara baktıysanız oradaki el ile işlenmiş taşları da görüyorsunuz burada ne vardı bir yapının kalıntıları mevcut ortada Ama tabii bu resimlerden anlamak çok zor daha değişik açılardan 4-1 tarafı görecek şekilde bu Kaya ile beraber resimlemeniz gerekiyor Bir de onu görmek gerek