Dedektorburada Banner Mobile

Tümülüs

Dedektorburada Banner Mobile

aziz nicolas

Member
O yapı 1 gece işlem yapılacak bir yapı deyil
Vur kaç yapamazsın dramos a 20 kişi de olsan sabaha giremezsiniz yapıya mezar odası 18 mt de olduğu düşünürsek arazi eğimine gere en az 18 mt ile 26 mt arası dramos çıkar en yakın derinlik ise en az 4 mt ile 6 arası çıkar ileri gittikçe metre yükselir zor İŞ abim hiç atraksiyon yaşamaya gerek yok kendimden biliyorum heyecan arıyorsan bilmem anma elimdeki cihaz ile çubuk verilerini alıp değerlendirme yapabilirsiniz analiz edip bizimle paylaşabilirsiniz yinede sen bilirsin insanlar yaklaşık 8ay dır mücadele ediyorlar diyer bir ekip ise 3 aydır uğraşıyor bunlar hep çubuk lar ile tespid edilip analizleri çizimleri yapıldı sonuçları ve resimleri videoları paylasacam çubuk ile yaptığımız analizleri çizimleri detayları hepsini göreceğiz başlarına bir sorun gelmezse tabi o yüzden hiç teşebbüs etme derim abim yinede sen bilirsin örnek resimleri gör kararını ona göre ver abim diyet ekip şuana kadar hiç resim göndermedi devasa kayalar Toprak dolgular mevcutmus gitmek nasip olursa onları da paylaşacağım başarılar diliyorum
Teşekkürler ederim ustam önemli bilgilerin için lakin çubukla olsun cihazlarla olsun şunbir yıldır sonuç alamaz olduk nereye gidersek sinyal bile almıyoruz 5 dedektör birden giriyoruz sahalara para çıkmasına çıkıyor lakin ya kondisyonu bozuk yada değersiz denk geliyor haliylen biyere kadar geze biliyoruz biyerde insan tıkanıyo artık yani başka örneklerde baktım bazıları çok yakın girişleri 2 belki 3 metrede olanlar var açılmış şansınızı denicez inşallah başka çare kalmadı ustam anlicağın yani Belki 50 tane güzel yerim var işaret yönünden hiç biri sonuca ermiyor ya büyük tonluk kayalarla karşılaştık yada madene düştük anlamlandıramıyoruz artık işaretlerden çok iyi anlarım nokta atışı yaparım diyen ustalarım var ise buyursun gelsinler kimleri kimleri getirdim ama sonuç hep aynı burda bilginize bişey demiyorum zaten ama artık umudumuz kırılmaya başladı diye bilirim

Amisos

Editör
Teşekkürler ederim ustam önemli bilgilerin için lakin çubukla olsun cihazlarla olsun şunbir yıldır sonuç alamaz olduk nereye gidersek sinyal bile almıyoruz 5 dedektör birden giriyoruz sahalara para çıkmasına çıkıyor lakin ya kondisyonu bozuk yada değersiz denk geliyor haliylen biyere kadar geze biliyoruz biyerde insan tıkanıyo artık yani başka örneklerde baktım bazıları çok yakın girişleri 2 belki 3 metrede olanlar var açılmış şansınızı denicez inşallah başka çare kalmadı ustam anlicağın yani Belki 50 tane güzel yerim var işaret yönünden hiç biri sonuca ermiyor ya büyük tonluk kayalarla karşılaştık yada madene düştük anlamlandıramıyoruz artık işaretlerden çok iyi anlarım nokta atışı yaparım diyen ustalarım var ise buyursun gelsinler kimleri kimleri getirdim ama sonuç hep aynı burda bilginize bişey demiyorum zaten ama artık umudumuz kırılmaya başladı diye bilirim
Senin umudunu kırmak için deyil gerçekleri söyledim ekte resimde olan derinlik 8 mt ye yakın daha gidecekler gerisini var sen düşün muhakkak dramos dolu çıkacaktır boş olsa belki bir şansınız olabilir diyeceğim anma asla boş değildir şayet boş isede muhakkak bi aldatmaca kandırmaca vardır orada Eni 60 MT olan bir yapıda mezar odası harici ne odalar vardır haberiniz olmaz mezar odası sahte olup asıl oda dahada aşağıda olabilir bu eski insanların kafasını anlamak zor kolay para yok abim işaretten pek anlamam anma anlayan bir tanıdık var paylaş benide etiketle gösteririm şunu da beyan edeyim kimse gel benim malımı al mezarımı talan et diye işaret yapmaz o işaret istikamet mi verir yön mü verir yada başka bir işarete mi yönlendirir bilinmez her oyma yada sunak parayı vermez parayı veren oyma ve sunak gibi işaretler farklıdır sen iş yapabileceğin yerin işaretlerini etrafını güzelce detaylı resimle yardımcı olmaya çalışayım bu iş nasip işidir abim varsa nasibinde o vakti ve zamanı hadda saniyesi gelmediyse bulamaz sın geldi ise zamanı onada kimse mani ve engel olamaz

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
tümülüs tarzı yapılar ile uğraşmayın zor sıkıntılı işler hele ki yerleşim yerine yakınsa vazgeçin elinizdeki işaretleri atın buraya geniş çevre fotoğrafları ile yardımcı olabiliyorsak oluruz zaten ama şunu unutma herkes çalıştığı yerden nasiplenirse dünya da fakir kalmaz herkes zengin olur 50 yer açarsın 1 tanesi nasip olur ona göre çalışın umut edin büyük mezarların girişleri sabah güneşinin vurduğu yerde olur genelde yapıldığı zamana göre değişir sonuçta 1000 yılda dünyanın ekseni bile değişiyor

aziz nicolas

Member
Senin umudunu kırmak için deyil gerçekleri söyledim ekte resimde olan derinlik 8 mt ye yakın daha gidecekler gerisini var sen düşün muhakkak dramos dolu çıkacaktır boş olsa belki bir şansınız olabilir diyeceğim anma asla boş değildir şayet boş isede muhakkak bi aldatmaca kandırmaca vardır orada Eni 60 MT olan bir yapıda mezar odası harici ne odalar vardır haberiniz olmaz mezar odası sahte olup asıl oda dahada aşağıda olabilir bu eski insanların kafasını anlamak zor kolay para yok abim işaretten pek anlamam anma anlayan bir tanıdık var paylaş benide etiketle gösteririm şunu da beyan edeyim kimse gel benim malımı al mezarımı talan et diye işaret yapmaz o işaret istikamet mi verir yön mü verir yada başka bir işarete mi yönlendirir bilinmez her oyma yada sunak parayı vermez parayı veren oyma ve sunak gibi işaretler farklıdır sen iş yapabileceğin yerin işaretlerini etrafını güzelce detaylı resimle yardımcı olmaya çalışayım bu iş nasip işidir abim varsa nasibinde o vakti ve zamanı hadda saniyesi gelmediyse bulamaz sın geldi ise zamanı onada kimse mani ve engel olamaz
Ustam işaretleri atarım atmasınada çok karmaşık hepside alanı komple çekmem.lazım.geniş açılarla

Amisos

Editör
Resim çek olmadı video çekimi yap paylaş bence sizin için daha hayırlı olur , yok illa biz buraya teşebbüs edeceğiz de derseniz kolay gelsin derim başarılar diliyorum zaten bu gecede başaramaz sınız

APOLLONUS

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Güney batı yönüdür, yani güneyle batı arasında %25 lik alana yoğunlaşın. Başka örneğine ben pek rastlamadım. Ayrıca oda zemin seviyesinde veya en fazla hemen zeminin altında merkez konum da olur.

james

Aktif Üye
Ustalar fikir vermiş, tümülüsler ayrı bir tecrübe gerektirir herkes ne yapacağını bilmez bende bilgili değilim, ama tavsiyem dörde böldüğün herbir yerden resistivite ile çekim yaptır gpr burada iş yapmaz.
daha sonra kesin bir noktadan paletli ile girebilirsin ama riskli yanlış anlama zaten bunu başarabilecek bir tecrüben olsa buraya sormazdın benim tavsiyem hiç bulaşma derim. tümülüs büyük balıklara göre