Dedektorburada Banner Mobile

Ters u harfi

Dedektorburada Banner Mobile

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
kayanın kendisinin yoklayın boşluk bakın ama bu işlerden anlamıyorsanız da ya yardım alın yada uzak durun buraya verilen emeğe göre de işçiliği meşakatlidir etrafta güzel şeyler bulacağınıza eminim onlara göz atın derim fotoğrafları çoğaltmalısın video olmaz her yanı alacak şekilde fotoğrafla herkes bir şeyler katar konuya

T...Men

Editör
Yuksek bir yerde iki tepe arasinda bulunmakta isaretin,
bu da burasinin ayin yapmak icin ideal oldugunu gostermekte. Iki yuksek zirve kutsal alanlar olmali (cok miktarda oyma, merdiven, ve tanri veya tanricanin bustunun konuldugu isaretin).
Bu gibi alanlar coklu amaclar icin kullanildigini soyleyebilirim (bereket,hasat,kotu ruhlari kovmak,ruhlari sakinlestirmek,tanrilara itaat,ata veya aile ruhlarina rahmet,eglence-solen v.b. ).
Video'da dikkatimi ceken yerler 1.13- 1.16- 1.36- 1.47-(bosluk kontrolu) ayrica 1.24 ve 1.58' deki iki tepeyi mutlaka incelemelisin. Cunku bu yerler en degerli olan yerlerdir.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Ben kendi gördüklerimden yola çıkarak Size biraz bilgi verebilirim Bu sizin sembolünüzü ben benim daha önce arazide gördüğüm sembolle aynı olduğunu görüyorum Tabii ki benim gördüğüm çok daha muntazam çok daha güzel işçilikteydi ve kayanın üstünde düz satıhta idi bu gördüğüm sembolün çevre oluşumları şu şekildeydi bu u'nun kapalı yön tarafında toplu mezarlar mevcut idi bu mezarlar küçük Toprak Yığma mezarlar idi açık kısmında ise biraz mesafeli Dere vardı bu derenin hemen kenarında bir tane büyük yığması mevcut idi şimdi oradaki medeniyetlere ve definşekillerine göre Tabii ki mezar şekilleri değişebilir Siz de araştırmalarınızı ona göre yapınız. ...bir tane sevgili ustamız değinmiş Bu işaretin kenarlarında sunumlar yapılır ve kurbanlar kesilir Yani Burası bir sunum yeridir dediğim gibi çevreyi iyi analiz etmek gerekir

nabend

Yeni Üye
Ben kendi gördüklerimden yola çıkarak Size biraz bilgi verebilirim Bu sizin sembolünüzü ben benim daha önce arazide gördüğüm sembolle aynı olduğunu görüyorum Tabii ki benim gördüğüm çok daha muntazam çok daha güzel işçilikteydi ve kayanın üstünde düz satıhta idi bu gördüğüm sembolün çevre oluşumları şu şekildeydi bu u'nun kapalı yön tarafında toplu mezarlar mevcut idi bu mezarlar küçük Toprak Yığma mezarlar idi açık kısmında ise biraz mesafeli Dere vardı bu derenin hemen kenarında bir tane büyük yığması mevcut idi şimdi oradaki medeniyetlere ve definşekillerine göre Tabii ki mezar şekilleri değişebilir Siz de araştırmalarınızı ona göre yapınız. ...bir tane sevgili ustamız değinmiş Bu işaretin kenarlarında sunumlar yapılır ve kurbanlar kesilir Yani Burası bir sunum yeridir dediğim gibi çevreyi iyi analiz etmek gerekir
Teşekkür ederim saygı değer ustam

nabend

Yeni Üye
Yuksek bir yerde iki tepe arasinda bulunmakta isaretin,
bu da burasinin ayin yapmak icin ideal oldugunu gostermekte. Iki yuksek zirve kutsal alanlar olmali (cok miktarda oyma, merdiven, ve tanri veya tanricanin bustunun konuldugu isaretin).
Bu gibi alanlar coklu amaclar icin kullanildigini soyleyebilirim (bereket,hasat,kotu ruhlari kovmak,ruhlari sakinlestirmek,tanrilara itaat,ata veya aile ruhlarina rahmet,eglence-solen v.b. ).
Video'da dikkatimi ceken yerler 1.13- 1.16- 1.36- 1.47-(bosluk kontrolu) ayrica 1.24 ve 1.58' deki iki tepeyi mutlaka incelemelisin. Cunku bu yerler en degerli olan yerlerdir.
Tercübe ve bilgilerinden dolayı teşekkür ederim ustam sana zahmet olmazsa videoda bana yerleri işaretleyebilirmisin.

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Boşuna yorulma taş kesim alanına benziyor
Yinede bir boşluk bak
Ustam nasıl kanaata vardınız?.
Taş kesimi değil özenle yapılmiş .
Eyne kayada kaya mezarı olduğunu söylemiyor mu?.
Bilmemek ayıp değildır öğrenmemek ayıp.
İnsanların duygularıyla oynamak veya yanlış yönlendirmek büyük bir günahtıt.
Ustam sözüm sadece size değil bunu yapan herkese.

AGEMO

Aktif Üye
Oradaki mezarların çoğunu açmaya ne yazık ki güç yetmez. En kolayı denebilecek olan ise videolardan birinde 1:50 olan kısımda net görünüyor. Orası bir giriş ama bu, oradaki birçok yerden sadece 1 tanesi olup asıl sıkıntılı olanlar derinde oda şeklinde ve o koltuğa oturduğunuzda sol arkanızda kalan kısımda da oda varmış başka noktalarda da

grş.png