Dedektorburada Banner Mobile

tavuk civciv

Dedektorburada Banner Mobile

Efendi51

Editör
şu çizdiğim yerlere odaklanınız arkadaşlar, özellikle taşınaltı diyorum, ve yanındaki alanonu da çizdim, değerli tespiti yapınız, 7 metrelerde ne işiniz var çok tehlikeli bir yer, dikkat ediniz büyük üzerine işaret koyduğum taş tersçevrilmiş, altını tek geçerim, başarılar diliiiyorum

Ekli dosyalar

Evrensel1998

Yeni Üye
şu çizdiğim yerlere odaklanınız arkadaşlar, özellikle taşınaltı diyorum, ve yanındaki alanonu da çizdim, değerli tespiti yapınız, 7 metrelerde ne işiniz var çok tehlikeli bir yer, dikkat ediniz büyük üzerine işaret koyduğum taş tersçevrilmiş, altını tek geçerim, başarılar diliiiyorum
ustam girişi bulduk cok horosan var cok büyük işcilik yapmışlar tüneleri doldurmuşlar

Hookook

Bilgili Üye
ustam girişi bulduk cok horosan var cok büyük işcilik yapmışlar tüneleri doldurmuşlar
Ustam tünel doğal görünümlü mü işçilik gördünüz mü çünkü karstik bir bölgede olası büyük boşluklar tünel sanmaniza yol açabilir murc izleri var mı icerde küp kırıkları vs var mi bizim bölgede tünel var ama içi hafriyat dolu diyerek 22 metre derinliğe kadar hafriyat çıkarmışlar lakin karstik bir bölgede bu tarz büyük uzanan yüzlerce metre boşluklar olabiliyor maalesef ki.