Kazı gibi kelimeler kullanmıyoruz lütfen ... Gece doğa yürüyüşü çok güzel olur . Bide yaz havası var mis gibi .. Korku yoksa güzel bir survivor yapabilirsiniz bana kalırsa gece tam 1 den sonra çok güzel olur 4 e kadar yürümekten yorulmazsanız misAbiler ustalar yerleşim yerine yakin sayilir bir yeri sessiz ve hizli nasil kazabilirsiniz varmi fikri olan acaba muhtemel metre derinliği 1-2 metre 30 cm çapinda......
usta tarla sahibiyle ters düştük o izin vermeden yapamayızki yan çizdi vaz geçtim diyeDevletten izin alarak en hızlı ve sessiz işlemi yaparsınız.
usta var ya alemsin yaaa valla oldu olacak sorana izciyiz abi biz mi diyekKazı gibi kelimeler kullanmıyoruz lütfen ... Gece doğa yürüyüşü çok güzel olur . Bide yaz havası var mis gibi .. Korku yoksa güzel bir survivor yapabilirsiniz bana kalırsa gece tam 1 den sonra çok güzel olur 4 e kadar yürümekten yorulmazsanız mis![]()
4. Mesajında ki Bir kelimeyi silermisin dostum kural dışı olmuşihpar edemez bir diğer meselede o adam rahat durmaz bizi savuşturup kendi çözecek gece yürüyüşünü![]()
hangisini usta4. Mesajında ki Bir kelimeyi silermisin dostum kural dışı olmuşUykunun en tatlı saatlerini bilirsin
![]()