Dedektorburada Banner Mobile

Şelalenin en güzeli burada!

Dedektorburada Banner Mobile

Efendi51

Editör
Dünkü 1 Mayıs tatili gezimde bu şelâleye rastladım ustalar, bu derenin bir kaç yıldır suyu kurymuştu, şimdi olağanüstü akıyor Maaşallah, ve şu gördüklerimi sizde görün istedim, çubuğumla dolaşırken bir taşı kaldırdım altınan bu sevimli yılan yavrusu çıktı, daha kış uykusundan uyanamamış , sizler de bir görseniz yorumlarınız bizim için değerli ilginize çok teşekkürler

Ekli dosyalar

Efendi51

Editör
Yılanımız da burda ve şu çizdiğim yerler çok dikkatimi çekti, ondan resimleyip sizlerle paylaştım ustalar, 1 numaralı çizdiğim yerde bembeyaz bir kaya var at başına benziyor, 2 numaralı çizdiğim yerde de taşın altında küçük bir taş var bu küçük taş o büyük taşın dengesini sağlıyor, olağanüstü bir yer, doğal değil herhalde, ilginize teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Arkeolog Ali.

Member
IMG_1532.jpeg
1,lerde çekmece(kas) ara.
2,de giriş bak.
3,te'giriş ara.
4,te bu taştan isaret olup olmadığıñi bak, boşluk,metal testi yap,taşı kaldiraltına bak.
IMG_1530.jpeg

Mavi çizdığim yerler doğal deyilse altında mahsen var.
Kirmizı çizdığım yerde giriş bak.

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
bu kayaların hepsini kaldırmalısın işaret göremedim ama büyük kaya tuzaklanmış gibi duruyor

T...Men

Bilgili Üye
Dünkü 1 Mayıs tatili gezimde bu şelâleye rastladım ustalar, bu derenin bir kaç yıldır suyu kurymuştu, şimdi olağanüstü akıyor Maaşallah, ve şu gördüklerimi sizde görün istedim, çubuğumla dolaşırken bir taşı kaldırdım altınan bu sevimli yılan yavrusu çıktı, daha kış uykusundan uyanamamış , sizler de bir görseniz yorumlarınız bizim için değerli ilginize çok teşekkürler
Bende bir sey goremedim, lakin doga'ya olan ozlemimi iyice korukledi bu gorseller.. Tesekkurler.

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Şelale değil şarlak denilir bizim o taraflarda... Mevzuyu arkeolojiden çıkarıcak olursak çok hoş bir yer 🙂