Çok doğru bir tespit.Yemedi zaten.Burda metal dedektörü yemez abim dedektör ün harcı deyil burası
Çok doğru bir tespit.Yemedi zaten.Burda metal dedektörü yemez abim dedektör ün harcı deyil burası
Ustam burası benim çizdiğim şelalenin suyun tam düştüğü zeminin arka tarafımi ? Öyle olması gerek. Konuyu takip ediyorum lakin yaziymi yazmiymi diye tereddüt ediyordum şu resmi görünce emin oldum. Yeriniz hayırlı olsun... Güç ve imkan ister burası ama birçok insanı aynı anda emekli eder... Size doğal diyenler bu işlerden zerre kadar bilgisi olmayan insanlar emin olun... Hangi şelaleyi hatta su yatağını kenarını boş bırakmışlar da böylesi bir şelaleyi boş birakicaklar... Adamlar girişin sol üstüne içeri girmek isteyen yarı insan yarı hayvan figürünü bile işlemiş alana, ama gören göz lazım...
Evet ustam.Tam olarak işaretlediğiniz yer.Ustam burası benim çizdiğim şelalenin suyun tam düştüğü zeminin arka tarafımi ? Öyle olması gerek.
Ustam ben göremedim,zaten gözümde bozukAdamlar girişin sol üstüne içeri girmek isteyen yarı insan yarı hayvan figürünü bile işlemiş alana, ama gören göz lazım...
Usta bir delik açsaınız içeriye dogru ne olduğu çıkar ortayaBu da başka bir açı.Sanki içeriden kapatılmış gibi.Eğer öyleyse o zaman başka bir yerden çıkmış olmalılar.
Ekli dosyayı görüntüle 316187
çıkmamışta olabilirler içeride ölüme yatmış olabilirler buraya önce karot ile bakmak lazım arkası boş mu değil mi aldatmaca olma ihtimali de yüksekBu da başka bir açı.Sanki içeriden kapatılmış gibi.Eğer öyleyse o zaman başka bir yerden çıkmış olmalılar.
Ekli dosyayı görüntüle 316187
Hazinenin sahibinin böyle bir davranışta bulunması çok mantıksız olurdu.Kendisi ölecekse sahip olduklarını ölüm pahasına saklamasının ne anlamı var.çıkmamışta olabilirler içeride ölüme yatmış olabilirler