Efendi51
Editör
maalesef kırılmış belki sağlam olsa bise yarardi,ÜstaD ım bu antik yunan mı? Ben roma diye düşündüm,bu genç bir bayan olmalı değil mi ?teşekkürler abiciğimKoinon: Antik Yunan’da, şehirlerin meydana getirdiği, önceleri dinsel daha sonraları siyasal amaçlı eyalet meclisi. Ben latince biliyorum ve tek latince kelime bu. Kelime anlamı birlik demek. Üsttekileri de yunanca bilen üstadlar değerlendirsin.
ÜstaD ım bu antik yunan mı? Ben roma diye düşündüm,bu genç bir bayan olmalı değil mi ?teşekkürler abiciğimKoinon: Antik Yunan’da, şehirlerin meydana getirdiği, önceleri dinsel daha sonraları siyasal amaçlı eyalet meclisi. Ben latince biliyorum ve tek latince kelime bu. Kelime anlamı birlik demek. Üsttekileri de yunanca bilen üstadlar değerlendirsin.
İlgi alanım eski ve günümüz ermenicesi bunun dışında günümüz ve eski ibranice ivrit dili yazıtlar.Bulduğunuz büyük ihtimalle alttaki kilit yerinden dolayı yapı içi bir objeye benziyor.Sunak olarakta kullanılmış olabilir.Helenistik dönem.Yeri müzedir bilginize.Belediyeninde çalışma yaparken buldugu bu parçayı kaderine terk etmesi de çok ilginç olmuş.Ustalar çok güzel miş ama kırılmış, Afrodit midir nedir,mezar steli olmalı, kime ait dönem i nedir, yazıyı okuyabilen varsa bir bakın, araştırmaya değer bir yer mi? Kolay gelsin, vakko ustam ilgi alanınız olabilir mi?