Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZİKRULLAH

Engellendi
Şunu anladım cihaz altın ayarına aldığımda etraftaki sikke bakır gümüş vs gitmiyor direk nerde yoğun sarı var oraya gidiyor dün iyice emin oldum mutluyum orayı onların başına yıkıp sarı kızları sizler ile paylaşacağım.Müslüman güçlü olmalı hepsini yıkacağız insallah.

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH geç olsun guç olmasin diyecem ama epeyi epeyi sabirsizim, Germo duymasin adam sabır küpü, ben değilim kardeş yillardir bekliyorum, hayalim var

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH Karanlikta fener vurunca patlayacak, soyle bir yığın olacak, tane tane temizleyecem kardeş, cook filmini izledim ama bakalim inşaallah

ZİKRULLAH

Engellendi
Universite zamaninda marasli bir kiz arkadasim vardi. Gel zaman git zaman kiz ailesiyle bu durumu konusuyor tabi olumlu bir cevap almiyor. Hal boyle olunca herkes kendi yoluna gitsin dedi dogal olarak. Ertesi gun olumlu dusunceler icindeyken ogleden sonra tam tersi bir tutum sergiledi. Bunu ona soyledigimde sen nereden biliyorsun boyle dusundugumu dedi ve kisa suren konusmamiz son konusmamiz oldu.

bu hayatimin bana ait olan cok ozel anilarimdan bir tanesidir. Neden anlattigima gelince; insanlarin neler dusundugunu veya bir olayin seyirinin nasil olacagini bilebiliyorum. Ister tanri vergisi diyin ister baska islerle ugrasiyor diyin ister ermis diyin ne derseniz diyin.

Konuyu bir heves takip edip elektronik sema bekleyenlerden de birisi benim :)
BulursamKader25 ustamida bilerek buraya etiketliyorum.
Başınızdan geçen olayın konumuz ile ne alakası var hocam ? Net olunuz

sef_er

Operatör
Şunu anladım cihaz altın ayarına aldığımda etraftaki sikke bakır gümüş vs gitmiyor direk nerde yoğun sarı var oraya gidiyor dün iyice emin oldum mutluyum orayı onların başına yıkıp sarı kızları sizler ile paylaşacağım.Müslüman güçlü olmalı hepsini yıkacağız insallah.
ZİKRULLAH beni korkutuyorsun ne inatçı adamsin ha, yav yapma bunu

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH senin annen, baban, esin ne diyor, sana desteklermi, hic sanmiyorum, yav gerek yok, daha azida olur kardes, ufaktan basla, kahraman istemiyoruz, yapma etten kemikten insaniz

odin

Editör
Başınızdan geçen olayın konumuz ile ne alakası var hocam ? Net olunuz
Gayet net bir sekilde yazmistim bir daha yazayim. "insanlarin icini okuyabiliyorum" buna sende dahilsin. zamani gelince son mesajimida yazar ve konudan cikarim.

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH müsait olunca gelde bizde gelelim, sunu öğrenelim ustam, kullanmasi kolaymi ustam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...