Otomatik ustamZİKRULLAH,Kardeşim çok geçmiş olsun
Ateş eden silah seri atış yaptımı?
Eğer tek tek ateş açtıysa muhtemelen dürbünle av tüfeğidir biksi olmayabilir.
Eğer bu ateş resmi kanallardan gelseydi,gelip müdahale etmek uyarmak varken neden ateş açılsın
Kanaatim şahıs işi...
ZİKRULLAH ustam demekki bunlar ordakinin ne olduğunu değerini büyüklüğünü bilen birileri, bunların inadına resmi yolla jandarma kontrolünde işlem yapilamazmi, madem öyle işte böyle misali, Nabza göre şerbet vermek lazım, bu aç tavuklara, yinede sevincim çok şükür kimseye birşey olmaması, ustam görüyoruz duyuyoruz medyada sağda solda, güzel kardeşim önümde gördüğüm hiçbir şeyden korkmam arka taraf kontrol dışı gelende ben geliyorum demez, unutma hiçbir alet cihaz, define gömü insan canından, bir damla kanindan önemli değil, RABBELALEMİN e binlerce hamdu senalar olsun, hamdolsun burdasin sağ salim.Görmedik @mayhem bey.Ağaçlık kayalık alan tarihi kalıntı lar vs karışık bir yer
@sef_er ustam ben seni yiğit korkusuz biliyordum, hemen tırstın korktun, hayırdır güzel kardeşim, hani biz abi kardesiz diyordun, hade hazırlığını yap @ZİKRULLAH ustama desteğe gidiyoruz,Benim bir cikarim yok, bak ben bu işlere cok merakliyim ama isimdeki lisansimi kaybedebilecegimden uzak durdum