@
ZİKRULLAH ustam güzel kardeşim, hani çubuk diyoruz sarkaç diyoruz, şimdi ustam bunları hareket ettiren insan vücudundaki kiminin aura kiminin çakra kiminin de elektrik dediği güçtür, hani bazı ustalarım bakıyorum kalbi kırılmış gibi, gerçekten sade çubuk şakül bende çok güzel çalışmasına rağmen ayıptır söylemesi nal civisi bile bulamadıktan sonra, illa arama taramanin çubuk olmazsa olmaz diye bir zorlaması yok, şakül var cihaz var, Ararat meydanında ahirette yakasına yapisacagim, o bazı ustalarımın bilgisi yontemi sistemleri var, var ha var, arama bulmada ben şakülle daha bir randiman aldım, 5 ay keyifle başladım çubukla, şimdi gönlüm şakülde, yine diyorum elektronik katkılı çubuğa sözüm yok, her vücudun kendine özgü bir enerjisi var, her toprağın kendine özgü bir mineral ve karışım yapısı var, nasıl enerjisi düşük insanda çubuk çalışmaz sa, vücut enerjisi yüksek olanda da çubuk çalışmaz, çalışsa bile aradigina götürmez, buyrun ustayım diye her konuda kalp kırmak için yarisanlar var ya, eğer çok biliyorsanız ben cahilim, bana bu deneye göre vücut enerjisinin az veya çokluğu ile bağlantılı, ne gibi bir etki-tepki verir, veya elektronik katkılı çubuk ve şakülde ne gibi bir arama taramaya etkin bir fayda sağlar, buyrun bilginizi gösterinde paylaşım sitesindeki bilginiz kanıtlansın güzel kardeşlerim, burda ters cevap verenlere ortalığı velveleye verenlerede u.an ne ayaksiniz diye içimden gecirmedim desem yalan olmaz, hangi firmadan veya kişilerden prim alıyorsun diye düşünürsünde, yinede herkesi insanca duygularla seviyorum, tekrarliyorum, benim konularimda veya yazılarımda Allah rızası için, bu sitenin farkını göstermek adın, boş konuşanlardan öte, yüreği gönlü bilgisi güzel olan bilgili ustalarım bilgileriyle bizleri aydinlatsinlar,bir köşeye atılan bir mineral kaya olmaktansa, gönüllerde taht kurulan degerliden öte olunuz dileklerimle, şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu deneyde bende 200 e kadar saydım, gelen giden çok olduğundan bıraktım,
RADYESTEZİ DE SARKAÇ İLE DUYARLILIK DENEYİ
Deney odasında önce yüz tam batıya döndürülmelidir. Ayakta düz durup, mümkün olduğu kadar serbest olmalıdır. Sol el, vücudun mide üzerindeki üst yere ( solar plexus) konmalıdır. Elin parmakları birbirlerine değmelidir. Bu koşullar sağlandıktan sonra sarkaç sağ elimizde sallandırılmalıdır. Sicim veya ipliğin tamamı bırakılmalıdır. Sarkaç sol elden 23 cm. kadar uzakta olmalıdır.
Önce sarkaçta hafif bir hareket hissedilir. Bu hareket çabucak bir dönüş halinde gelişir. Hareket yelkovan yönünde olmalıdır. Dönüşlerin saat göstergelerinin ters yönünde olduğu az rastlanan birkaç durum vardır. İlk tam dönüşü elde eder etmez saymaya başlayıp son tam dönüşe kadar saymaya devam edilmelidir. Deneyin başındaki ve sonundaki tam olmayan dönüşler sayılmaz.
15 ‘ in altında : Dönüş sayısı artıncaya kadar, numunelerle yapılacak ileri deneyler için yetmez duyarlık.
25 - 35 dönüş sayısı : Çok zayıf, fakat deneylere devama yetecek kadar güçlü,
35 – 60 dönüş sayısı : orta duyarlılık,
60 ve üzeri dönüş : iyi
Bu dönüş sayısı ilk kez 500 , 1000 ve 2000 sayılarını geçen aşırı duyarlı kişiler de çıkmaktadır. Duyarlılığı az olanlar 25 dönüş sayısı üzerine çıkana kadar hergün çalışmalıdırlar.
@
ZİKRULLAH ustam ve diger bilgili ustalarım, bu deneye göre vücut enerjisinin az veya çokluğu derecesine göre hangi cins metal çubukla arama tarama yapılır ve sonuç alınır,
Alıntıdır