BulursamKader25
Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Arkadaslar Merhaba,
Bilinen marka yada el yapimi;
Sifir veya İkinci El
Dedektor satisi icin size ÖZEL MESAJ atanlari;
Sahtekar olarak kabul ediniz.
Ve bu sekil de satis yapmak isteyenleri vakit gecirmeksizin lutfen gorevlilere bildiriniz. Bildirmezseniz sorumluluk size aittir.
Bu sekilde cihaz veya cubuk almak 2020 yilinda akil işi degil. Utu bile alirken GARANTİSİNE bakildigi bir zamanda faturasiz, garantisiz, teknik servissiz bir mali alan kisiye ne denir..?
Bu sahtekarlarin yaklasim usulu:
1- Ozel mesaj atiyor.
2- Piyasa da 4000 lira olan bir arkadas da 2000 lira diyor.
3- Cep telefon numarasi veriyor
4- Whatsupp dan gorusuyor.
Dedektor almak isteyen, muhakkak faturali, gecmisi olan firmalardan, teknik servisi olan firmalardan almalidir. Ozel mesajla gelen bu tekliflere itibar etmeyiniz. Sorumluluk tamamen size aittir. Sonra;
KENDİM ETTİM
KENDİM BULDUM
turkusunu soylersiniz.
Biz ikaz edip hatirlatiyoruz.
Ozel Mesajla dedektor satmaya calisanlara da bir mesajim olsun:
Bu sitede alip - satim yoktur. Bu isin yapildigi site ve sosyal mecralarda bu isi yapiniz. Burada bizi mesgul etmeyiniz.. Unutmayin bu dunyada gizli kalan olmaz. Zamanini bekler sadece.
Bilinen marka yada el yapimi;
Sifir veya İkinci El
Dedektor satisi icin size ÖZEL MESAJ atanlari;
Sahtekar olarak kabul ediniz.
Ve bu sekil de satis yapmak isteyenleri vakit gecirmeksizin lutfen gorevlilere bildiriniz. Bildirmezseniz sorumluluk size aittir.
Bu sekilde cihaz veya cubuk almak 2020 yilinda akil işi degil. Utu bile alirken GARANTİSİNE bakildigi bir zamanda faturasiz, garantisiz, teknik servissiz bir mali alan kisiye ne denir..?
Bu sahtekarlarin yaklasim usulu:
1- Ozel mesaj atiyor.
2- Piyasa da 4000 lira olan bir arkadas da 2000 lira diyor.
3- Cep telefon numarasi veriyor
4- Whatsupp dan gorusuyor.
Dedektor almak isteyen, muhakkak faturali, gecmisi olan firmalardan, teknik servisi olan firmalardan almalidir. Ozel mesajla gelen bu tekliflere itibar etmeyiniz. Sorumluluk tamamen size aittir. Sonra;
KENDİM ETTİM
KENDİM BULDUM
turkusunu soylersiniz.
Biz ikaz edip hatirlatiyoruz.
Ozel Mesajla dedektor satmaya calisanlara da bir mesajim olsun:
Bu sitede alip - satim yoktur. Bu isin yapildigi site ve sosyal mecralarda bu isi yapiniz. Burada bizi mesgul etmeyiniz.. Unutmayin bu dunyada gizli kalan olmaz. Zamanini bekler sadece.