Dedektorburada Banner Mobile

Oyma ve giriş

Dedektorburada Banner Mobile

kertenkele

Editör
Slm ustalar bir oymam var iki yer tesbit ettim giriş olarak birisi hafif çökmüş bir yer düzlük bir arazi üzerindede mihraba şeklinde ufak kaya digeri daire şeklinde kelek büyüklüğunde taşlardizilmiş ve ortasındada bir taş daire içinde nota hesabı çökme falan yok buda düz razide sizce hangisi oda ve giriş çökmüş yermi dizili taş olan yermi

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Fotograf atsaydın daha iyi olurdu.

kertenkele

Editör
Ilk resim de üçgen pirizma şeklinde bir oyma var duvarda büyük dikkatli bakınca görünüyor 2 resim simetrik oyma 3 resim sekilsiz bir oyma

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Bu haç ne anlama geliyor
Can kardeşim bu Hristiyanlık bölge haçı yani Yapı hacı bazen kaya mezarlarının üzerine olur Bazen yapı işlerin üzerine olur Bazen de Kaya mezar ya da yeraltı mezarlarının üzerinde olur bölgeyi anlatan burada kesin hristiyanlığa ait bir şeyler olduğunu anlatır yeni bir konu açsanız detaylı resim atsanız çevresinde hep beraber bakarız iyi forumlar diliyorum

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Abi mezar çiçeği hakkındaki yorumunuza katılamıyorum ve bunu da açıklamak istedim.
Bağımlı bağımsız her yerde var bu bitkiden. İllaki öyle diyorsanız beni aydınlatın lütfen
Kesinlikle düzlük alanda muazzam derecede önemli bir şehrin üzerinde olmakla beraber kayalık alanlarda görülmesi durumunda olduğu yer oda mezara götürme olasılığı %85 - %95 denilebilir. Bitkiyi gördüğünüz durumlarda kesinlikle çubukla boşluk bakmanız önerilir.