Ne olursa olsun ben hazırım hemen karakoldan belge alırım kuzu yemeye gidecegim diye vermezlermi verirlerYa şimdi çıkıp kuzu tamam derse ne olacak malum sosyal mesafe virüs davası ??
Ne olursa olsun ben hazırım hemen karakoldan belge alırım kuzu yemeye gidecegim diye vermezlermi verirlerYa şimdi çıkıp kuzu tamam derse ne olacak malum sosyal mesafe virüs davası ??
merhaba şahinler teşekkür ederim ...Usta bilgi için teşekkür ederim emeğine sağlık
Tunelli odalar kaç metre derinde olur?düz bir arazi
Ve burayı 4 metre kazdim şu anda taş Kum elenmiş gibi kumdan sonra çiğ toprak diye tabir edilen bi toprakla karşılaştım
Nemli toprak eline alıp sıkıca elinin şeklini alıyor
Ve burayı cubuklarla tespit ettim, her bir metrede çubukları tutuyorum boşluğu veriyor
Bilinç altı yerleşti burasi diye başka bi arkadaşa tutturdum yine aynı
Burda suphelendigim bu çiğ toprak olayı
Devam etmeliyim etmemelimiyim
Aman diyim ustam karakolu alıp gelmede sonra biz açıkta kalırız ?Ne olursa olsun ben hazırım hemen karakoldan belge alırım kuzu yemeye gidecegim diye vermezlermi verirler
Ben yattım iyi geceler ????Anlaşılan herkez evde bunalmış![]()
Usta katman kalınlığı yüzeyde ana toprak ve çakıllı Kum normal ince taşlı Kum ve elenmiş Kum bunlar 50 cm aralıklımerhaba şahinler teşekkür ederim ...
oda derinlikleri arazi konumuna göre yani coğrafi yapıya göre deyisir ...
2.20 ila 17 metreye kadar da olan var ..
bahsi geçen katman
kıl tabaka bu katman kalınlığı nedir su ana kadarki katlettiginiz derinlik mesafesi
sadece bahsi geçen katman
Devam et mubarek yerin doğru inşallahUsta katman kalınlığı yüzeyde ana toprak ve çakıllı Kum normal ince taşlı Kum ve elenmiş Kum bunlar 50 cm aralıklı
Ayrıca kazı esnasında eski kiremit yada tuğla parçaları çıktı
Ve su anda 4 metredeyim
Forum konusunda haklısın yer burası. Kendi halimize bir uğraş veriyoz kıymetli ustalar burada mevcut gerek bilgi gerek tecrübe, vede nezaket. Çin malı her ortamda mevcut etimizi yerse kartallar yesin ustam. Saygısızlığımız olduysa affoladiyer formlarada bir goz atarsan daha iyi anlarsın ?
burda yani bu formda kardeşlik dostluk aile sıcaklığı var
yeri gelir formda yapılan pay larda
rakebet istişare birlik beraberlik dayanışma içinde
yapılan pay lara el atılır
yeri gelir anilarimizi paylaşır hoş sohbetler eşliğinde katılım yaparız ...
haşır neşir olduk kaynastik ?
ama saygısızlığa asla muamma göstermeyen bir form burası ...
diyer formlar makinelesmis gibi
hep bir ciddiyet
ona rağmen küfürler hakaretler banlar
karalamalar havada uçuşuyor
insanlar özgürdür
kimseye kisitlanma yapılmaz
haddini ve amacını asmadigi sürece
başka formlarda yaptığın yorumu dahi beğenmeyip
banlayan zihniyetler var
O zihniyette olan başka form yoneticileriden
aramızda olanlarda var ?
geliş amaclari bizim dayanismamizdan feyz almak ?
avrupa bizi kiskani ??
Estafurllah ne kusuru asıl bizim bir kusurumuz olduysaForum konusunda haklısın yer burası. Kendi halimize bir uğraş veriyoz kıymetli ustalar burada mevcut gerek bilgi gerek tecrübe, vede nezaket. Çin malı her ortamda mevcut etimizi yerse kartallar yesin ustam. Saygısızlığımız olduysa affola
olur kardaşım sen şimdi serbest kürsüde bi konu açsan orada boğazı izlesen kız kulesine baksan nasıl olur mesai saatinde iş ciddiyet konulara eşlik edersin mesai bitiminde serbest kürsüde soğan sarımsak muhabbeti yaparsın millette konu başlığına bakıp meraktan geliyor içeriğini gören ne düşünüyordur acaba.ah gençliğim ahhh haaa bide site işlerin nasıl gidiyo varmı gelişme ? Kaynak efendi hazretlerini ve ekibini dergaha almışsın hayırlı olsun hayırlı işler gundiler sizi?.buradan banladılar biliyon dimi niye bilmiyosan aman dikkat yanigarsaslik gelir beni bulur böyle şeyler
yapacak birsey yok?
şöyle düşün mesai satin de iş ciddiyet mesai bitiminde
dostlarla boğaza karşı sohbet ?
yoksa sen boğazı gormuyormusun ?
peki kız kulesini ?????
ah gencligim diye iç çektiğine göre yine iyi gelmissin buralara kadar ?olur kardaşım sen şimdi serbest kürsüde bi konu açsan orada boğazı izlesen kız kulesine baksan nasıl olur mesai saatinde iş ciddiyet konulara eşlik edersin mesai bitiminde serbest kürsüde soğan sarımsak muhabbeti yaparsın millette konu başlığına bakıp meraktan geliyor içeriğini gören ne düşünüyordur acaba.ah gençliğim ahhh