Kamhi Leonard
PiSaGoR
Çaktırma ustam :200:Uyandırma servisi güncel olmasın :3:
Çaktırma ustam :200:Uyandırma servisi güncel olmasın :3:
Valla ne yalan söylim epey oldu ar-ge yapmayali araziye bir kaç kez keşif için çıktımAynen Kamhi Leonard ustam çıbık bizim vazgeçilmezimiz ama bu kadar ara vermeyin, çubuklar sizi unutmasın, sonra zayıf dönerim der bak demedi deme :227:
Çok uykucu oldu az gözü açılsın isterimKimi sallar uyusun diye
Kimi sallarvuyamsın diye
Niye böyle uyandırıyor ustay
Gelince ne oliğiiNormal ek soz olmaz havalı eksoz takarim
Ben macerayı severim![]()
Kolluk pesime gelecek ki heyecan olsun![]()
Aynen kardeşim hayırlısı inşallah Allah yardımcın olsun kıymetli ustam baş tacısınEyvallah @deli firat usta sende iyisin umarim evet insanin isler bazen ters gider düzelir insallah itelemeyle fazla birşey olmuyor akisina biraktim artik![]()
Eyvallah @deli firat usta sende iyisin umarim evet insanin isler bazen ters gider düzelir insallah itelemeyle fazla birşey olmuyor akisina biraktim artik![]()
Az once 3 yaşındaki bir çocuktan öyle bir tokat yedim hala olayın sokundayim :207:Ekli dosyayı görüntüle 255465Dur sana takip etdigim cihazi gosteriyim leonardo gel diyorum gelmiyor sanirim abart eksoz takilacagini anladi![]()
valla pek sayılmaz desem yeridir eyvallah teşekkür ederimSelam aleyküm uykucular ne alemdesiniz nabız varmı 😠@mayhem nasılsın kardeş işler güçler ne alemde en son işten ayrılmıştın yanlış hatırlamıyorsan @Kamhi Leonard sen nasılsın iyimisin keke