ALPHAGREYY
Engellendi
Ustalar bu kaya bana şüpheli geldi siz ne dersiniz. Kayanin 10 m dogusunda üzerinde oyma olan bi kaya daha var. Kayanin kapak gibi olan kısmı batı tarafı.
Söz haberdar etcem resimde atarımBen olsam 2. Resimdeki kapak gibi olan yeri açarım,çünkü içi muhtemelen dolu.3. resimdeki Kaya'nın da üst kısmını açarım,1. Resimdeki Kaya'nın altında ise muhtemelen mezar var.En mantiklisi ve kolayi 2. Resim. Sonuçtan bizi haberdar ederseniz sevinirim, selamlar
O kapak olan yerde gece biraz calistimda yanimda gerekli aletler yoktu. Balyozla murc lazim. En kisa zamanda orayi halletcem. Bnde önce kasa olarak düşündümde ama baya büyük lahit diyenler oldu. Eger kasa ve hep doluysa...Kayayı iyi kontrol etmende fayda var diye düşünüyorum kardeşim.
Orayıda inceliyecegim gidincehatta 1. resimde oyuğun yanında da kapak var,orayı da aç bence.ben önceden telefondan bakınca farketmedim,şimdi farkettim,şanslısın![]()
Valla gardaş bana kalırsa doğal görünüyor herşey fakat tarih içinde toplumlar o kadar çok mezar şekilleri icat etmişler ki... @_Mithra_ ... ustalar siz ne dersinz bura icin saygılar