Sivaslıalbay
Yeni Üye
Hayır kenarında meraya 15 20 metre falan dediğim yerleşim yeri dd buraya yakınpeki bu kuyu genel olarak baktıgında cevreye tam olarak tarlanın neresinde ortasındamı ?
Hayır kenarında meraya 15 20 metre falan dediğim yerleşim yeri dd buraya yakınpeki bu kuyu genel olarak baktıgında cevreye tam olarak tarlanın neresinde ortasındamı ?
Normal toprak kum falan değil
Sivaslıalbay kardeş, bana bu arazinin resimlerini atarmısın, ot bitmeyen taşlık arazidenbahediyorum, kuyuya göre ne tarafta, kuyu ilginç amaustalık ister, metangazı olan bir kuyuya denk gelirseniz, anında mefta olma ihtimalini unutmayın, kolay gelsin albay kardeşYörede akarsu dere namına hiçbirşey yok sadece ipek yoluna çok yakın bir mevki ve her taraf tarla ama kuyunun yaklaşık 100 metrre ilerisinde hiç ot bitmeyen bir mevki var ve taşlık biraz buranın yerleşim yeri olma ihtimali var
Tamam kardeşim dediğini yapacam fotoyu da iki gün sonra atarım inşallahtam genişlediği noktada dısarıya dohru hafiften cıkık bir taş olacak senin yuzuk tası dediğin onu arkana al karsına bak ne göryorsun varsa foto cek yükle tunelin genişlediği 15 metrede tunelin icine doğru cıkmış tastan bahsediyom zaten fark edersin diyerleri nizamı o alakasızdır o tası arkana al karsısına bak.birde önune al karsısına bak.
Eyvallah kaedeşim o arazi normal arazi foto çekecek bir yanı yok mera ama 2 3 gün sonra çekerim inşallahSivaslıalbay kardeş, bana bu arazinin resimlerini atarmısın, ot bitmeyen taşlık arazidenbahediyorum, kuyuya göre ne tarafta, kuyu ilginç amaustalık ister, metangazı olan bir kuyuya denk gelirseniz, anında mefta olma ihtimalini unutmayın, kolay gelsin albay kardeş
Eğerki kuyudaki çizim tavus kuşuysa eski yezidi yaşam alanı olabilir diye düşünmüştümBölge sivas dolaylarında
sana göre normal arazi kardeş, bir bakalım normal mi? biraz geriden ve yakın alanı görecek resimler olsun, kolay gelsinEyvallah kaedeşim o arazi normal arazi foto çekecek bir yanı yok mera ama 2 3 gün sonra çekerim inşallah