Dedektorburada Banner Mobile

Kaybolan Taş

Dedektorburada Banner Mobile

Hazineci16

Yeni Üye
Arkadaşlar babam geçen sene bir taş bulmuş diğer konudada bahsetmiştim 7 kazanlı define diye işte bu defineyi bulmuş taşın ön yüzü bir mağaraya giriş gibiymiş dün köyde bu hazineyi çıkarmaya gittik ama taşı bulamadık taş yok babam taşın yanına gitmiş oturmuş sigara içmiş eve gelirken tekrar taşı kontrol etmiş ama dün gittik taş yerinde yok taş çok büyük insanın hareket ettirebileceği bir taş değil zaten taş böyle yeşil gibiymiş altının suyu aka aka yeşil olmuş ama babam taşı bulamıyor taş yok acaba 1 sene önce cinler veya şeytanlar mi taşı gösterdi çünkü şuan taş yok nedeni bilenler yazabilir mi çünkü taş yok çok yüklü miktarda para var ama taşı bulamıyoruz

sanal defineci

Bilgili Üye
hemşerim sen bu işe kafanı fazla yorma..belliki şeyten senle oynuyor..bi hocaya falan görün...altın hastalığı denir buna...koruman yok belli..ya bi koruma yaptır ya da bu işin peşini bırak.sonu hep kötü biter haberin olsun..

Hazineci16

Yeni Üye
hemşerim sen bu işe kafanı fazla yorma..belliki şeyten senle oynuyor..bi hocaya falan görün...altın hastalığı denir buna...koruman yok belli..ya bi koruma yaptır ya da bu işin peşini bırak.sonu hep kötü biter haberin olsun..
Yani usta biraz daha özet geçeyim. Babam bu taşı uzaktan hep görmüş 1 sene boyunca uzaktan takip etmiş bayramda da görmüş oradaymış hatta bana kağıda resmini bile çizdi bir hendek var hendeğin hemen yan tarafında en ortada kayalıklara ayrı bir taş var demişler babama herkes onu arıyor ama bulamıyor demişler babamın aklına direk bu taş gelmiş zaten yerini biliyorduk cuma gecesi gittik bu bölgeye babam taşı bulamadı hadi gece göremedik sabah gidelim dedik sabah ezanından sonra babamla ikimiz çıktık taşı gördüğü noktaya geldik ama taşın yerini hatırlamıyor buradaydı taş diyor nerede bu taş diyor yani babam taşın üstüne çıkmış oturmuş sigara bile içmiş yanında taşın altı kapak gibiydi böyle mahzene giriş yeri gibiydi diyor şimdide taşı bulamıyor taş yok acaba şeytanlı mı taş diyor taş yok arkadaş

sanal defineci

Bilgili Üye
bu tip kafa karışıklığı olabilir..normaldir..eyer taş gerçekten ordaysa planlı bi şekilde arayın.atıyorum mesela bölge 10 dönüm en doğudan başlayarak adım adım tarayın.

Hazineci16

Yeni Üye
ama ormanlık alansa pusula ve harita gerekli..çünkü yön bulmak epey zordur..
Evet ormanlık alan babam kışın görünebilir diyor çünkü ağaçlar yaprak döktüğü için rahat bulunabilir ama taş gerçekten yok yani yerini biliyor ama taş yok insanın götürebileceği birşey de değil çok büyük bir taş bir forumda okumuştum cinler sıkıldığı zaman taşı gösteriyormuş eger ki 7 gün içinde alırsan alırsın alamazsan parayı taşıyorlarmis ama taş hiç bir yerde yok acaba babama oyun mu oynadılar

sanal defineci

Bilgili Üye
tahminen öyle..bazen ipucu verirler..bu bulunması yakın demektir.artık kime nasip olur.orası bilinmez.ancak muhtemelen bu üç harfliler iyice sıkılmış.ufaktan tüyo veriyorlar demek ki..

sanal defineci

Bilgili Üye
nasip bi yerde..nasipte yoksa bulduğunu da kaybedersin.iş birazda nasip,kısmet işi..

sanal defineci

Bilgili Üye
ama bazen şeytan işi dediğimiz gerçekte varolmayan şeyler de görmek mümkün..bu daha çok aldatmak,tuzağa çekmek için yapılır..bazı durumlarda iblis dediğimiz üç harfliler birisini hedef alıp sürekli aldatmak için onunla adeta oynar..

İnnovia

Aktif Üye
Ya babanız yalan söylüyor yada siz ilaç felan kullanıyorsanız halisinojen etkiler altında görmüş olabilirsiniz .Cinlerin şeytanların bu işle kesinlikle alakası yoktur ,vardır diyen yalancıdır, sahtekardir ,dolandırıcıdır ve bu konu tamamen hurafedir.

Hazineci16

Yeni Üye
Kimse ilaç kullanmıyor ben yoktum zaten babam görmüş bize sonradan söyledi gittiğinde gördüğü taş yoktu yani çok garip