Dedektorburada Banner Mobile

Kasa mi ? Kapak mı ?

Dedektorburada Banner Mobile
çep ve kasalar okadar büyük olmaz bildiğim ve daha önce açılmış gördüğüm kasalar bukadar büyük deyildi
Bu cep değil yani cep kapalı diye düşünüyorum
Ağız çapı 1.5 m rahat var 3 m kadar da yerden aşağı duvarında çıkıntı mevcut

Benimde kafamda burdan başlamak var açıkçası akfil mi kullansam yoksa murç keski levye vs iş görür mü?

gülbahçeli

Editör
Bu cep değil yani cep kapalı diye düşünüyorum
Ağız çapı 1.5 m rahat var 3 m kadar da yerden aşağı duvarında çıkıntı mevcut
gurban ne desek boş çekmece ve kasalar genelde yüzeyde kayada olur bildiğim kadar sen genede araştır çalışmanı yap kolay gelsin

gülbahçeli

Editör
Benimde kafamda burdan başlamak var açıkçası akfil mi kullansam yoksa murç keski levye vs iş görür mü?
şüphelendiğin yere önce kuru bir tokmakla kontrol et boşluk sesi alırsan öyle başla yadeyilse kendini boşa yorma derim

gülbahçeli

Editör
örnek açılmış bir kasa resmi
Ekli dosyayı görüntüle 269791

TALİSMAN

Member
Burda ne varsa kullanacan. Akfille başlayıp murç keski ve levye ile devam edecen...
Sigara öldürür spor güldürür. Spora devam;)

28karayel28

Moderatör
Moderatör
çok değişik ve ilginç bir kasaymış, kendim görsem kasa olduğu yönünde bir düşüncem olamazdı.tşkurler

gülbahçeli

Editör
çok değişik ve ilginç bir kasaymış, kendim görsem kasa olduğu yönünde bir düşüncem olamazdı.tşkurler
ustam burayı açıp içinden kaç tane aldıklarını biliyorum kaç sene oldu bilip görmesem kendi çektiğim resim onun için yükledim kopyala yapıştır deyil emin olun bunun gibi kaç tane var sadece örnek olarak attım