Dedektorburada Banner Mobile

Kareler ve deliklerle ilgili yardım

Dedektorburada Banner Mobile

lipovicastefan

Yeni Üye
Merhaba meslektaşlarım, işaretler konusunda yardıma ihtiyacım var. Resimleri bulduğum sıraya göre koydum. Resim 1 ve 2 yüzeydeki taştır. 4 metre sonra yerde bir sonrakini buluyorum, taşlar yayınlayacağım resimlerle aynı sırayla gidiyor. Resim 2 ve 3 aynı taştır. Onun ardından diğerleri birbiri ardına derinlere inerler.

Ekli dosyalar

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Merhaba meslektaşlarım, işaretler konusunda yardıma ihtiyacım var. Resimleri bulduğum sıraya göre koydum. Resim 1 ve 2 yüzeydeki taştır. 4 metre sonra yerde bir sonrakini buluyorum, taşlar yayınlayacağım resimlerle aynı sırayla gidiyor. Resim 2 ve 3 aynı taştır. Onun ardından diğerleri birbiri ardına derinlere inerler.
IMG_20250902_222600.jpg

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
4 nolu resimde mahzen işareti var, yönünü de vermiş. Tespitinizi işaretledigim yönde yapın.

karakartal88

Bilgili Üye
1.RESİM İ ÖNÜNE AL OYMANİN SOL TARAFİNDA YOLUNU VERMİŞ 10 METRE Yİ GEÇMEZ OYMANİN SOLUNDA ODA MEZAR VAR.2. RESİM YERDE TAS OYMALARİ VAR
TAŞI ÖNÜNE AL KARŞIYA BAK BİR DÜZLÜK OLMASİ LAZİM ORADA SİRA SİRA FAKİR DİR MEZARLAR VAR. 3. RESİM İN DERİNLİĞİNİ ÖLÇ KAÇ CM. İSE TAŞA SİRTİNİ KOY ADİMLA HER SANTİM BİR ADİM SAY ÖNÜNDE MEZAR VAR . BUNLARIN HEPSİNİ İYİBİR BOŞLUK BULAN ÇUBUKÇU İLE TESPİT EDEBİLİRSİNİZ.KOLAY GELSİN