akıltopağı
Operatör
Dere yatağında karot vurmak suç mu.
Biz gogıla soruyozda bize tck soracak usta.Bildiğim kadarıyla izinsiz doğada kazı yapmak suçtur. Hele ki dere veya tabiat parkı gibi vs yerlerde tabiat kanunu gibi bir suça muhalefet diye biliyorum araştırmak gerek tam hatırlayamadım Google amcaya soraydın
Anladım usta ben kazı yapmaya cam delik delecem.kanununu net öğrenmek gerekir.Büyük bir zarar vermediysen ve ayrıca tabiat alanı değilse çok önemli bir ceza gelmez
Not: TCK demek vatandaş ile kanun arasındaki köprünün yazılmış hali Tabiat parkı değilse bişey olmaz ama sakın ha sakın define için gittim diye ifade verme![]()
Sağol usta evet kanımcada serbest yinede yaptırımını bilmek lazım karot elden gidip.beni delmemesi daha sağlıklı olur.sana serbest magmaya kadar delip yarabilirsin
O zaman bildiğim kadarıyla tabiat kanunu vs araştırmanda tavsiye varAnladım usta ben kazı yapmaya cam delik delecem.kanununu net öğrenmek gerekir.
Sağol usta elimde bilgisayar olsa bunu iyice arastirirım lakin tlf la olmuyor.O zaman bildiğim kadarıyla tabiat kanunu vs araştırmanda tavsiye var
bende seni seviyom.....Sağol usta evet kanımcada serbest yinede yaptırımını bilmek lazım karot elden gidip.beni delmemesi daha sağlıklı olur.
Yok usta sit alanı değil..ören yeri değil .şahıs arazisi değil.derenin bitişiği bir kayalık alan .bende seni seviyom.....
sen bana delip geciceen daglari soyle ben sana ferhatmi sirinmi olacagini soylerim..
yaani sit alanimi deilmi bilirim bildiririm
Tmm bir yılan. canavar .yurduYok usta sit alanı değil..ören yeri değil .şahıs arazisi değil.derenin bitişiği bir kayalık alan .