Kamhi Leonard
PiSaGoR
Evet güzel ama iş görmez raporu da var yazık ?Hoş bulduk. Arkadaş güzel bir işaret bulmuş onun için tebrik ettim.
Evet güzel ama iş görmez raporu da var yazık ?Hoş bulduk. Arkadaş güzel bir işaret bulmuş onun için tebrik ettim.
Ustanın elinde olsa görürdü ...Evet güzel ama iş görmez raporu da var yazık ğŸ˜
Ben tarafsızım şahsen gördüğüm direkt KIRMIZI KARTLIKSA o kartı esirgememUstanın elinde olsa görürdü ...
Sen direk kırmızı verdin![]()
[video=youtube_share;2GGAAqbnE08]https://youtu.be/2GGAAqbnE08[/video]
Güzel dersinde ,Herkese yorumlardan dolayı teşekkür. Burayı çok kurcaladılar taş seyyar yerini ve yönünü biliyorum kesin. Uğraşıyorum sizin gibi bilen menfaatsiz insanların yönlendirilmesine ihtiyacım var.
ğŸ™ğŸ™
Ben kesmem ben ebelik yaptım göbeğinde sen kes bir zahmet :244:Güzel dersinde ,
adama dedim elin bıcak tutarmı ?
tutar dedi...
Al şu koyunu kes dedim...
kesemem dedi
madem biliyorsun yılanın kafası hangi yöne bakıyor ?
Uyarı bilgini dikkate alıcaktır keza takip ediyor.Yanliz @kaynak ustam uyariyida yap yoncayı görmemezlikten gelmesin vebal almayalım bu saatten sonra ...
Güney doğu yönünde yılanın baş kısmı hocamGüzel dersinde ,
adama dedim elin bıcak tutarmı ?
tutar dedi...
Al şu koyunu kes dedim...
kesemem dedi
madem biliyorsun yılanın kafası hangi yöne bakıyor ?
Kalp güneyde kaldı...Güney doğu yönünde yılanın baş kısmı hocam
Hocam yukarıda paylaştığım resimleri gördünüz mü bir yılan kafası üstünde işaretler var onu incelediniz mi o taş yılanın kuyruk istikametinden 25 metre gidince kazıp çıkardık. Bizi biryerde götürmüyor muBu kaynağı kimden aldın?
Yanlışlıklar var ama sunum doğru
90 cm bu ölçü yanlış
1.90 arka kuyruk yönündeki ölçüdür
1.70 ila 2.40 baktığı yön bir şartla oda
Yılanın tüm vücudu düz sadece kafa hafif meilliyse yukarda olabilir sağ sol aşağı olabilir
Ama doğru ve teyit edilmiş teoridir
Malzemesi 70 cm ila 1 metreyi geçmez
Yüzeysel çapa yapilsa bile çok rahat bir şekilde yere parelel kapaklanmış sal taşına rahatca ulaşabilirsiniz ?