Herkese selam simdi benim inancim yok deisttik diyelim inlere cinlerede inanmiyorum biyere girerken ne yapmaliyim
İnternette öyle videolar izledimki aklın gider edirne22 bunların yanında bizimkile neymş dersin o güvenlik kameraları neler kaydetmiş adres olsa da versem.Adama saldırıyor gölge gibi görünüyor saldırdıktan sonrada tutup çekiyor ayağından sürükleyerek bir yere götürmeye uğraşıyor arkadaşı yetişti çekrek kurtardı birindevalla bu güne kadar, cinlerin gâvurlara göründüğünü, bişey yaptığını duymadım. tek alıp veremedikleri müslümanlarla herhalde...
çünkü müslüman olmayanlarda hiç böyle hikayeler anlatılmıyor...
ben izleyemem öyle şeyler, korkarım.İnternette öyle videolar izledimki aklın gider @edirne22 bunların yanında bizimkile neymş dersin o güvenlik kameraları neler kaydetmiş adres olsa da versem.Adama saldırıyor gölge gibi görünüyor saldırdıktan sonrada tutup çekiyor ayağından sürükleyerek bir yere götürmeye uğraşıyor arkadaşı yetişti çekrek kurtardı birindeşöyle ufak bir bak youtube a
Gavurlar dediğin insanlar cinli şeytanlı filmleri hayal edip mi çekiyorlar? başlarına gelmiş demek ki. İnanmayan da başına gelince inanır. çok örnegini gördük vesselam.valla bu güne kadar, cinlerin gâvurlara göründüğünü, bişey yaptığını duymadım. tek alıp veremedikleri müslümanlarla herhalde...
çünkü müslüman olmayanlarda hiç böyle hikayeler anlatılmıyor...